2777
2789
عنوان

سوره بقره

101 بازدید | 14 پست

دوستان میخام چله سوره بقره بگیرم بخونم بهتره یا گوش بدم یبار گرفتم3تونستم بخونم یا گوش بدم اگه واقعا نتیجه میده میخونم کیا تجربه دارن؟؟ خیلی چله گرفتم نذر گفتم اگه واقعا نتیجه میده انگیزه بدین 2.3ساعته خوندنشخوندنش🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چله برای چی هست،من نشنیدم تا حالا این چله رو...

من چله های طولانی رو دووم نیاوردم و نتونستم ادامه بدم،نماز ها رو بیشتر دوست دارم

نماز استغاثه به حضرت زهرا علیه السلام رو میخونم گاهی اوقات

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...

چله برای چی هست،من نشنیدم تا حالا این چله رو...من چله های طولانی رو دووم نیاوردم و نتونستم ادامه بدم ...

میگن برای رفع سحرو طلسم خوبه اینم زیاده یبار گرفتم 3روز تونستم بخونم منم خیلی چله گرفتم...

والا شنیدم برای رفع سحرو طلسم خوبه

چله اش رو نشنیدم ولی

چله رو بهتره کسی گفته باشه..سرخود چیزی رو چله گرفتن یا زیاد گفتن خوب نیست عزیزم

برای رفع سحر معمولا ۴قل رو توصیه میکنن یا آیة الکرسی

میگن برای رفع سحرو طلسم خوبه اینم زیاده یبار گرفتم 3روز تونستم بخونم منم خیلی چله گرفتم...

اها...میتونی نماز باطل سحر حضرت زهرا علیه السلام روبخون،یا بار خواهرم خوند،من هیچ اطلاعی نداشتم ،خواب دیدم یه ادم بزرگی اومد و یه کاغذ آورد و گفت همه ی کارهای فلانی(خواهرم) رو براش درست میکنم بهش بگو نگران نباش...تو اینترنت سرچ کن نماز باطل سحر حضرت زهرا علیه السلام...چهار قل رو هم همیشه قبل خواب یا هروقت یادت اومد بخون

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...