2777
2789

سلام دوستان.من انشاءالله تا این هفته یا هفته بعدش بچم به دنیا میاد.اما دارم روانی میشم از فکر زایمان.از دیروز تاحالا آروم و قرار ندارم احساس میکنم نه راه پس دارم نه راه پیش دکترم قبول نمیکنه سزارینم کنه تصور زایمان طبیعی برام غیر ممکنه.دیوونه نشم از فکر و خیال خوبه. واقعا نمیدونم چکار کنم خیلی مستأصلم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ترس نداره.من انجامش دادم یه بار و الان هم منتظر زایمان دومم هستم انشالله.

به نظرم از سزارین خیلی بهتره

دلخوش باش به باریکه‌‌ ی نوری که از بین چین های پرده روی تخت تابیده.به کتاب نیمه‌کاره‌ی روی میز ...به داغی فنجانت در هوای سرد...دلخوش باش به دو صندلی که هنوز روبه‌رو‌ی هم‌اند.به تنظیم کردن زنگ ساعت برای صبح فردا...به دفترچه‌ی کوچکی که رویاهایت را نگه‌ می‌دارد!که معنیِ همین ریز ریزهای سادهشاید "زندگی ادامه دارد" باشد😍😍.مژده_خردمندان                                                    عزیزای دلم مهربونا لطفا یک صلوات برای حاجتم بفرستید اجرتون با حضرت زهرا (سلام الله علیه)

گلم من همش این طوری خودمو آروم میکنم‌ میگم تو طول تاریخ این همه زن زایمان طبیعی کردن من که تافته جدا بافته نیستم حتما میتونم تحمل کنم.

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه
خیال نداری از روش های بدون درد استفاده کنی؟ اپیدورال؟؟؟ورزش نمیکنی؟ ماما نداری که راهنمایی کنه؟ نترس ...

میخوام از بی حسی و بدون درد استفاده منم اما بازم میترسم

من هم خیال طبیعی دارم، تازگیا تو یوتیوب ویدئو های زایمان طبیعی میبینم، همه هم با اپیدورال هستن. خیلی بهم روحیه داده. اصلا درد نمیکشن. فقط هیجان دارن. تا لحظه تولد بچه، لبخند رو لبشونه. اصلا هم جیغ و داد نمیکنن

من فردا سزارين دارم منم خيلي ميترسيدم اما الان نميترسم چون ميدونم سزارينه بيمارستان خصوصي دكترا راحت ...

من سزارین شدم نگران نباش عالی بود فقط برای اینکه اصبا درد نکشی تو اتاق عمل بگو بعد عمل بهت پمپ درد وصل کنن من داشتم عالی بوذ

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید