2777
2789
عنوان

مادر شوهر😏

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 58 پست

تو چقد ساده ای.. مگه مادر شوهرت جیره خوار شماس ؟؟؟؟ که ببرین خونش

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میشه بیشتر بهم یاد بدی میخوام با سیاست بشم خیلی سادم

اصلا تو روی مادر شوهرت خودت حرفی نزن

اما با محبت و با سیاست به همسرت بگو این حق خودتون فردا شما خرج دارید مهمون دارید

بگو زشته مامانت درست کنه ما بخوریم

ولی سیاست داشته باش بعضی غذاها خودت که درست کردی ی بشقاب ببر براشون هر از گاهی

ولی چیزی دیگه ندید

تورو خدا یکم سیاست یادمون بدید

دختر اون حق شماس؟ مگه تو اشپزی بلد نیستی که اون میخواد براتون درست کنه؟؟؟؟ ۱۰۰ رحمت به شوهرت که اونارو گفته.. ساده نباش.

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗

ما سالی دوبار بن داریم اندازه ۲ تومن هربار اما همسرم همه رو خرید میکنه و میده به مادرش تازه ایشون چند روز پیش توقع میکردن که برنج کم میارم و فک کنم ۳۰ یا ۴۰ کیلو برنج ایرانی هم بندازه گردنمون علاوه بر اینا همسرم هرسری میوه و مرغ و حبوبات و گاهی ام گوشت براش می خره

ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید                               بنویسید که اندوه بشر بسیار است