2777
2789
عنوان

بارداری

118 بازدید | 23 پست

سلام دوستان من ۵ دی رابطه بدون دخول داشتم و ۱۹ دی پریود شدم و تا حدود ۲۳ یا ۲۴ طول کشید امروز ۱۳ بهمن هست و من دو روزه حالت تهوع خفیف و مداوم دارم به نظرتون باردارم ؟ چون بعدش دیگه رابطه ای نداشتم

نظرسنجی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزنید بله یکم بخندیم🤣🤣🤣🤣

خیلی از خانمها هستند که دو سه ماه اول بارداریشونو پریود میشن اصلاً چیز خندهداری نیستش اصلاً چیز عجیب غریبیم نیستش

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

خیلی از خانمها هستند که دو سه ماه اول بارداریشونو پریود میشن اصلاً چیز خندهداری نیستش اصلاً چیز عجیب ...

نه نگو من بعد از رابطه طرد شدم البته رابطه بدون دخول هم بود

هیچ خانمی پریود نمیشهبرا من خنده داره شما نخند

خب این بیسوادیتو نشون داد دیگه

حالا کامنتت میمونه چهار نفر دیگه که اومدن دیدن به تو میخندن

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

نه نگو من بعد از رابطه طرد شدم البته رابطه بدون دخول هم بود

ببین مهم اینه مایع منی رسیده باشه دیگه حالا چون دخول داشت یا نداشتی اصلاً ربطی نداره خیلیا هستن با وجود باکرگی باردار میشن الانم تنها راهی که داری اینه که بیبی چک بزنی دیگه چون خیلی تایم گذشته مطمئناً بیبی چک نشون میده اگر بیبی چک منفی بود به نظر من صبر کن تا پریود بشی اگر دیدی باز پریودت نیومد و پریود نشدی به نظر من یه تیتر بتا بده

اونام بخندن عیبش چیه🤣🤣🤣باش با سواااددد باااسوووااااددد🤣🤣

نمیدونم شاید من اشتباه میکنم که آدم نباید خودشو دلقک دیگران بکنه شاید از نظر به عده مشکلی نداره خب اینکه یه نفر بیاد بهش بخنده مضحکه دست یه مشت آدم بشه براشون عادی باشه

خیلی از لحاظ روحی از اونروز بهم ریختم بار اولم هم بوود بعدش دیگه استرس داشتم که نکنه چیزی شده باشه

نه بابا ما با دخول هم نمیشیم ت ک بدون دخول بوده هیچ مشکلی نیست استری هم لاعث عقب افتادن میشه