2777
2789
عنوان

نینیار

424 بازدید | 39 پست

عزیزم برگردون قفلش کن چی میشه آخه؟

من چندین ساله اینجام کی چیزی خواستم ازتون هربار هم مشکلی برای کاربریم پیش اومد چیزی نگفتم

برگردونید من زحمت کشیدم براش قفل کنید که دیگه دعوا نشه

لطفا🥲🙏

@niniyar

💚الحمدلله کما هو اهله💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاپیک امام زمان ؟ ی سری مرفه بی درد که مشکلشون یچیز دیگه اس گزارش زدن بترکن اینقدر گزارش میزنن تو همه تاپیک ها هستن یا گزارش میزنن یا نی نی یار صدا میزنن

از خوابم میترسن

آنکه از شرم گنه باید کند غیبت منم توچرا جور گناهکاران عالم میکشی

کاربرای ب اصطلاح مذهبی هم انگار تنشون میخاره باعث توهین ب دین و ائمه بشن دائم درحال تاپیک زدن هستن

از طرف خودم ک ی فرد مذهبی متعادلم میگم به کسایی ک توی این روزای پرالتهاب همش درحال ایجاد تنش هستن بابا بشین سرجات نخواستیم از دین حمایت کنی هی بدتر باعث توهین ب دین میشین؛اتفاقا اسم دین رو همینجوری خراب کردن هرجا کارشون گیر کرده از اسم ائمه استفاده کردن و بیشتر جری کردن مردم رو

کاربرای ب اصطلاح مذهبی هم انگار تنشون میخاره باعث توهین ب دین و ائمه بشن دائم درحال تاپیک زدن هستن ا ...

حقق

ما در این ویرانی ایستاده مرده ایم🖤 اگه بعد دعوا با بحث توی تاپیکتون شرکت کردم یا ریپلای کردم به این معنی نیست که عاشقتون شدم فقط اسم کاربریتون یادم نمیمونه 🙂

کاربرای ب اصطلاح مذهبی هم انگار تنشون میخاره باعث توهین ب دین و ائمه بشن دائم درحال تاپیک زدن هستن ا ...

راس میگی والا کلامت حقه

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

الان باز شروع میشه 😑😑😑😑

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

سلام

منظورتون چه نوع تاپیکی هست؟

اگر جایی از دستم ناراحت شدین بهم‌ بگین، اگر مقصر باشم حتما ازتون عذرخواهی میکنم.

حرف بی ربط نزن خواهشا ی خواب بوده داشتن از خوابا تعریف میکردن الکی هم خودتو مذهبی ندون کسی از کسی نمیترسه

آنکه از شرم گنه باید کند غیبت منم توچرا جور گناهکاران عالم میکشی

اون تاپیک رو قفل کردم و توضیح دادم حتما بحث و توهین شده بی دلیل تاپیکی بسته نمیشه ادامه ندید لطفا

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

حرف بی ربط نزن خواهشا ی خواب بوده داشتن از خوابا تعریف میکردن الکی هم خودتو مذهبی ندون کسی از کسی نم ...

پس هی تاپیک بزنین و باعث توهین ب ائمه بشید

نمیدونی همینم گناهه اینکه باعث بشی بهشون توهین بشه؟

نگران نباش تو رو نمیگه تو که همیشه قفلی

از ایشون سوال کردم

شما مثل اینکه خیلی ناراحتی از قفل بودن تاپیک های من

اگر جایی از دستم ناراحت شدین بهم‌ بگین، اگر مقصر باشم حتما ازتون عذرخواهی میکنم.