2777
2789
عنوان

تاپیکم چرا ترکید

127 بازدید | 13 پست

@niniyar

لطفا تاپیکمو برگردونید خودم انلاین نبودم مدیریت میکنم

عنوانش

کاربری که دیشب گفتی نگو امام زمانمون چیکار به باقی کشورا داری

💚الحمدلله کما هو اهله💚. زندگی قانون لیاقت هاست✨🦋

ای گفتی، دعوا راه انداختن یه عده من تا صفحه ۸ ،۹ ش رو خوندم خیلی کاربرا محترم بودن عالی بود تاپیکت دعا کردم برات از ته دلم خیلی تاپیک قشنگی بود🥹❤️🥺

🇮🇷🥀دختر آریایی هستم ❤️🤍💚 از تبار زاگرس⛰️ و زاده موج های جنوب 🌊😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ای گفتی، دعوا راه انداختن یه عده من تا صفحه ۸ ،۹ ش رو خوندم خیلی کاربرا محترم بودن عالی بود تاپیکت د ...

حیف شد💔

قلبم شکست

ممنونم عزیزم

باز نمیشه عنوانش مشخص مشکل داره

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

@niniyar

ورود سگ و امریکایی به خلیج فارس ممنوع .. این بهای درافتادن با " قدرت " است ✌😎.. رهبر و فرماندهان ما در میدان شهید شدند نه در فرار و در جزیره موریس .....شب قدر حیاتبخش 😍خدایا شکرت 🤗 لبیک یا خامنه ای 🥰✌نظام که هیچ شعارامونم حتی عوض نشدن 😌 خدایا تقاص وطنم را از بی وطن ها بگیر😔...........#رقص_سوسکها

بحث میشه این تاپیک ها برای کاربر دیگه هم بوده کلا ممنوع

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

بحث میشه این تاپیک ها برای کاربر دیگه هم بوده کلا ممنوع

خیلی مفید بود من زحمت کشیدم براش شاید برای بنده ای مفید شد قفل میکنم خواهشمندم برگردونید من کاربر قدیمی هستم کی دیدید من چیزی بخوام