2777
2789
عنوان

کدومو قبول کنم😞

132 بازدید | 6 پست

من چندین ساله حدودا ۴ سال با پارتنرم تو رابطم

ولی هنوز جفتمون سنی نداریم اما اینجا دختر پسرا توی این سن ازدواج میکنن و اگه بیشتر بگزره ب عنوان ترشیده بهش نگاه میکنن

خلاصه بگم تو این چهار سال خانوادمون در جریان بودن و یجورایی خیلی جدی بوده رابطمون اما هنوز کاملا جدی نشده و باخانواده نیومده

الان یه خاستگار دیگه برام اومده از اقواممونن و بد نیستن

پدر مادرم میگن قبول کن ولی مجبورم نکردن

نمیدونم چیکار کنم😞خیلی خیلی پارتنرمو دوست دارم و تصور اینکه با کس دیگه ای زندگی کنم برام مرگه

اینم بگم با پارتنرم صحبت کردم خیلی زیاد و همه چیزو گفتم و قانعم میکرد و میگه میام قول میدم بیام و این چیزا

اصلا نمیدونم چیکار کنم اینم بگم پارتنرم اینا وعضشون بهتره و اوکی ترن ولی نمیدونم صبر کردن صلاحه یا بسه

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

سنش زیاد نیست دارن کارای خونشو تازه انجام میدن میگه باید یکم خونم و اینا بیشتر ساخته بشه و...

خب بگو با خانواده یه بار بیاد برا اشنایی قرار نیست که زود عقد کنید ویا عروسی کنید که اینجوری از دودلیم درمیای