_setiwbbb مدیر استارتر عضویت: 1399/12/23 تعداد پست: 492 عنوان حس شیش 36 بازدید | 6 پست بچه ها تروخدا دستم به دامنتون سوال دارم حس ششم واقعی هست اینجا ؟ ممکنه تو بعضی از گفت و گو ها هم نظر نباشیم گلم پس نیاز نیس به هم توهین کنیم و دل هم دیگه رو بشکونیم .صرفا باید با موضوع تفاوت در نظر ها کنار بیایم 🩷 امروز | 08:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_setiwbbb مدیر استارتر عضویت: 1399/12/23 تعداد پست: 492 هیچ چیزی واقعی نیست متاسفانه ینی الکیه حس ششم ؟ اخه تو سایت خیلی دیدم ممکنه تو بعضی از گفت و گو ها هم نظر نباشیم گلم پس نیاز نیس به هم توهین کنیم و دل هم دیگه رو بشکونیم .صرفا باید با موضوع تفاوت در نظر ها کنار بیایم 🩷
مبینام18 عضویت: 1404/09/11 تعداد پست: 574 ینی الکیه حس ششم ؟ اخه تو سایت خیلی دیدم واسه سرگرمیه عزیزم این تازه حس شیشمه فالشم الکیه
_setiwbbb مدیر استارتر عضویت: 1399/12/23 تعداد پست: 492 واسه سرگرمیه عزیزم این تازه حس شیشمه فالشم الکیه وایییی چیکار کنم پس حداقل برام دعا کنید عزیزم همونی بشه که میخوام ممکنه تو بعضی از گفت و گو ها هم نظر نباشیم گلم پس نیاز نیس به هم توهین کنیم و دل هم دیگه رو بشکونیم .صرفا باید با موضوع تفاوت در نظر ها کنار بیایم 🩷
مبینام18 عضویت: 1404/09/11 تعداد پست: 574 وایییی چیکار کنم پس حداقل برام دعا کنید عزیزم همونی بشه که میخوام خوشگلم حتما🥰💚به خدات و خدا اعتماد داشته باش
_setiwbbb مدیر استارتر عضویت: 1399/12/23 تعداد پست: 492 خوشگلم حتما🥰💚به خدات و خدا اعتماد داشته باش ممنونم عزیزدلم ممکنه تو بعضی از گفت و گو ها هم نظر نباشیم گلم پس نیاز نیس به هم توهین کنیم و دل هم دیگه رو بشکونیم .صرفا باید با موضوع تفاوت در نظر ها کنار بیایم 🩷