2777
2789
عنوان

😭 لطفا

227 بازدید | 27 پست

😭🥺😭

به نظرتون چیکار کنم.

چند روز پیش داشتم با بچه درساش رو کار میکردم ساعت ۸ و ۹ شب بود.

بچه کمی غر میزد که نمیخوام نمی تونم اینا رو بگم .

خوب کلاس اولیه و البته همیشه سر مسائل مختلف غر میزنه و عادتش هست. بعد شوهرم اومد تو اتاق که بسه نمیخواد باهاش کار کنی ولی من داشتم ادامه میدادم. کیفش رو بستم و اومدم بیرون که یهو شروع کرد به داد و بیداد که چرا وقتی میگم نکن تمومش نمیکنی و من خودمو زدم به اون راه و رفتم که آب بخورم چون واقعا به اون ربطی نداشت و اصلا تو کار درسی بچه ها هییییچ وقت کمکم نکرده.

بعد عصبانی شد با صدای هیلی بلند که متاسفانه بچه هامم شنیدن ؛ گفت یک بار دیگه برا من صورتت رو بچرخونی دُمت رو میگیرم و از خونه میندازمت بیرون . منم گفتم حتما این کارو بکن😭.

اونم گفت حتما بعد بلند شد اومد سمتم و با دست هولم داد و ضد تو دستم. ولی من چون نمیدونستم بچه ها دارن میشنون فقط گفتم باسه و رفتم تو اتاق .

بعد از اون این چند روز اصلا باهاش صحبت نکردم نگاشم نکردم غذا هم بدون اون خوردیم و انگار که برام وجود نداشت. این مدت هم جاشو برده بود تو حال میخوابید. دیشب برگشت جای دختر کوچیکم رو از اتاق انداخت بیرون و گفت خودت و مامانت حق ندارین بیایید تو اتاق😢.

من این چند روز رو فقط به خاطر بچه هام که به روحیه و درسشون صدمه ای نرسه چیزی نگفتم. اما واقعا نمیدونم چیکار کنم.

لطفا اگه شخص با تجربه یا مشاوری هست بهم کمک کنه.

اینم بگم خیلی گردن کلفت و سر زبون داره متاسفانه ولی من کسی رو ندارم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا انقدر اعصابش خورده؟ فکرکنم فقط بخاطر این موضوع ک شما داشتید به بچه درس میدادید نبوده. شاید مشکلی تو خانوادش به وجود اومده یا تو محل کارش ک بهمش ریخته. شما مدتی باهاش مدارا کن و اصلا جرو بحث نکن ک اینکار مثل نفت ریختن رو اتیشه . خودش اروم میشه و میاد معذرت خواهی.

مگر چه میخواستم از وطن؟؟ جز لقمه ای نان و خیالی آسوده /چه میخواستم؟؟جز تکه ای آفتاب و بارانی که آهسته ببارد/ جز پنجره ای که رو به عشق گشوده شود/ مگر چه میخواستم از وطن که از من دریغش کرد 😞

چرا انقدر اعصابش خورده؟ فکرکنم فقط بخاطر این موضوع ک شما داشتید به بچه درس میدادید نبوده. شاید مشکلی ...

همیشه مشکلات کاری داره و مک هم درکش میکنم و معمولا سعی میکنم جو آروم باشه. اما انتظار همچین حرفی رو ازش نداشتم

همیشه مشکلات کاری داره و مک هم درکش میکنم و معمولا سعی میکنم جو آروم باشه. اما انتظار همچین حرفی رو ...

مردا همین جورین. همسرمنم اصلا حوصله درس و نق زدن بچه رو نداره. همیشه تا قبل ازاینکه از سرکاربرگرده به بچم میگم ک درساشو تموم کنه بنویسه برداره. چون به شدت سرکار اعصاب خوردی داره و کلافه ست. من سعی میکنم محیط خونه رو اروم نگه دارم. بخاطربچه.

مگر چه میخواستم از وطن؟؟ جز لقمه ای نان و خیالی آسوده /چه میخواستم؟؟جز تکه ای آفتاب و بارانی که آهسته ببارد/ جز پنجره ای که رو به عشق گشوده شود/ مگر چه میخواستم از وطن که از من دریغش کرد 😞

مردا همین جورین. همسرمنم اصلا حوصله درس و نق زدن بچه رو نداره. همیشه تا قبل ازاینکه از سرکاربرگرده ب ...

متاسمانی کلاس اولیه و یه بچه بزرگتر هم دارم که باید به درسهای اون یکی هم برسم بچه ی کوچیک ۲ ساله هم هست واقعا سخته ولی شوهرم اصلا درک نمیکنه و فقط سخت بودن کار خودش رو در نظر میگیره.

گاهی اوقات آنقدر به خودم فشار میارم که زودتر درسا و کاراشون تموم شه که قبل ساعت ۷ تموم بشه که خودم به شدت احساس ضعف و سرگیجه میکنم. اما متاسفانه دریغ از یک ذره درک

بعد این همه سال زندگی شنیدن این که میندازمت بیرون واقعا سخته و با خودم میگم اگه پشتوانه داشتم هیچ وق ...

حق داری عزیزم حرفش بدبود و برای خانم خونه این حرف وحشتناکه.

متاسمانی کلاس اولیه و یه بچه بزرگتر هم دارم که باید به درسهای اون یکی هم برسم بچه ی کوچیک ۲ ساله هم ...

زن تو زندگی مشترک ب درک شدن واقعانیاز داره ازطرف همسرش. میفهمم چی میگی. یه چیزی بهت میگم اگه دوس داری انجام بده، برو براش دعا بگیر خیلیارو دیدم ک اینکارو کردن و نتیجه گرفتن. شوهرشون مثل موم تو دستشون شده اخلاقش خوب شده. باورکن من زیاد شنیدم.

عزیزم با آدمی که خستگی تو نمی بینه و درکت نمی کنه کل کل نکن جانم. اون که درک اینو نداره تو داری با دوتا بچه هم زمان درس کار می کنی خسته میشه ای چرا باهاش لج می کنی سکوت اختیار کن عزیزم سکوت به خاطر بچه هات هم که شده