2777
2789
عنوان

😭😭😭🥺 بی وجدان

64 بازدید | 2 پست

icon

به نظرتون چیکار کنم.

چند روز پیش داشتم با بچه درساش رو کار میکردم ساعت ۸ و ۹ شب بود.

بچه کمی غر میزد که نمیخوام نمی تونم اینا رو بگم .

خوب کلاس اولیه و البته همیشه سر مسائل مختلف غر میزنه و عادتش هست. بعد شوهرم اومد تو اتاق که بسه نمیخواد باهاش کار کنی ولی من داشتم ادامه میدادم. کیفش رو بستم و اومدم بیرون که یهو شروع کرد به داد و بیداد که چرا وقتی میگم نکن تمومش نمیکنی و من خودمو زدم به اون راه و رفتم که آب بخورم چون واقعا به اون ربطی نداشت و اصلا تو کار درسی بچه ها هییییچ وقت کمکم نکرده.

بعد عصبانی شد با صدای هیلی بلند که متاسفانه بچه هامم شنیدن ؛ گفت یک بار دیگه برا من صورتت رو بچرخونی دُمت رو میگیرم و از خونه میندازمت بیرون . منم گفتم حتما این کارو بکن😭.

اونم گفت حتما بعد بلند شد اومد سمتم و با دست هولم داد و ضد تو دستم. ولی من چون نمیدونستم بچه ها دارن میشنون فقط گفتم باسه و رفتم تو اتاق .

بعد از اون این چند روز اصلا باهاش صحبت نکردم نگاشم نکردم غذا هم بدون اون خوردیم و انگار که برام وجود نداشت. این مدت هم جاشو برده بود تو حال میخوابید. دیشب برگشت جای دختر کوچیکم رو از اتاق انداخت بیرون و گفت خودت و مامانت حق ندارین بیایید تو اتاق😢.

من این چند روز رو فقط به خاطر بچه هام که به روحیه و درسشون صدمه ای نرسه چیزی نگفتم. اما واقعا نمیدونم چیکار کنم.

لطفا اگه شخص با تجربه یا مشاوری هست بهم کمک کنه.

اینم بگم خیلی گردن کلفت و سر زبون داره متاسفانه ولی من کسی رو ندارم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.