طلا باز هم به شدت سقوط کرد/ قیمت جدید طلای جهانی امروز ۱۳ بهمن ماه ۱۴۰۴ طلا در بازار جهانی در اولین روز معاملاتی هفته به شدت ریخت. به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت طلا در بازار جهانی به زیر کانال۴ هزار و ۷۰۰ دلار سقوط کرد؛ به طوری که با کاهش ۲۰۷ دلاری، ۴ هزار و ۶۵۸ دلار شد. این یعنی طلا ریزش ۴.۴ درصد را تجربه کرده است. ریزش قیمت طلا در بازار جهانی در حالی است که در روزهای گذشته به بیش از ۵ هزار و ۵۰۰ دلار رسیده بود و در آستانه ورود به کانال ۵ هزار و ۶۰۰ دلار قرار داشت. بررسیها نشان میدهد در طول یک هفته گذشته اونس طلا ۳۹۸ دلار و به عبارتی ۷.۸ درصد ارزان شده است. این تغییر قیمت در طول یک ماه گذشته ۷.۵ درصد افزایش بوده است. اونس طلا در هفته گذشته حرکات قیمت بیسابقهای را تجربه کرد و پس از این که تا مرز ۵۶۰۰ دلار پیش رفت، سقوط ناگهانی و شدیدی یافت و به زیر ۵۰۰۰ دلار بازگشت.
قیمت طلا فقط دست ترامپه با رمز ارز هم کنترلش میکنه نه با جنگ وصلح حرف من نیست حرف برجسته ترین تحلیل گرهلی اقتصادیه
اونایی که به موقع نوسان گیری کردن بردن دیگه الان وقت خرید نیست تا یه نوسان گیریه دیگه ولی بازم اگه دلش بخواد پروازش میده
هرکس زندگی خود را دارد و بهای زیستنش را میپردازد اما جای تاسف انجاست که برای هر خطای کوچک باید بارها و بارررررها تاوان داد !!!!!!گویا جناب سرنوشت همیشه دست طلبکاریش دراز است............
خوب من پول دستم هست کی بخرم بنظرت؟این هفته وقته خریده؟
من نمیدونم برو یوتوب چندتا تحلیل خوب ببین و مدام گوش به زنگ قیمتا باش اگر کاهش خوب دیدی همون روز بخر طمع نکن
هرکس زندگی خود را دارد و بهای زیستنش را میپردازد اما جای تاسف انجاست که برای هر خطای کوچک باید بارها و بارررررها تاوان داد !!!!!!گویا جناب سرنوشت همیشه دست طلبکاریش دراز است............
چون پنجشنبه فروختم طبق یه تحلیل و گفت دست نگهدارین میاد زیر ۱۰ نمی دونم اعتماد کنم یا نهبخاطر سایه ج ...
همه همینیم