2777
2789
عنوان

خلم من عایا

149 بازدید | 27 پست

ازدواج کنی ک اخرسر اگ ی درصد طرف عوض شد حالااا هرچی شپ اخرش 14تا سکه عندالسطاعه

جهازم بیارم

سیسمونی بیارم

حتی حضانت بچه و حق خروج از کشور ومسکن وی عمر ازادی رو بگیری ازم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه تصمیم دو طرفس

الان من سه تا داداش مجرد دارم هیچ جوره تا تمام امکاناتی که دارن تن به ازدواج نمیدن

تازگیا ته تغاریمون عاشق شده

مامانمم هرگز نمیگه ازدواج بکنید یا نکنید

فقط این نیست که دخترا از ازدواج بترسن پسرا بیشتر میترسن

ازدواج برای کسایی که چنین دیدی بهش دارن مناسب نیست

و همون بهتر از لذت و سختی و رشد اجتماعی و روحی اش محروم بمونن!

مجبور نیستی جهاز ببری سیسمونی ببری بگو نمیارم ... طرف توافق نکنه میره رد کارش دیگه ...

چرا وقتی شجاعت حرف زدن ندارید صورت مسئله رو پاک میکنید؟

نه کاملا حق میگی

ازدواج دخترا با قوانین ایران واقعاااا وحشتناکه

ما در این ویرانی ایستاده مرده ایم🖤 اگه بعد دعوا با بحث توی تاپیکتون شرکت کردم یا ریپلای کردم به این معنی نیست که عاشقتون شدم فقط اسم کاربریتون یادم نمیمونه 🙂

یه تصمیم دو طرفسالان من سه تا داداش مجرد دارم هیچ جوره تا تمام امکاناتی که دارن تن به ازدواج نمیدنتا ...

ازدواج برای زن پسرفته در غالب موارد چ مواردی ک حالا دختر خونه پدرش بدبختی کشیده مثل اون زندانیه ک هرچن وقت ی بار ی کلوچه میندازن جلوش وفاز جورجینا میگیرع

ازدواج برای کسایی که چنین دیدی بهش دارن مناسب نیست و همون بهتر از لذت و سختی و رشد اجتماعی و روحی اش ...

شجاعت برای شما چیه سرپوش برای حقیقت

چ لذتی برای شما داره نکنه جفت گیری منظورته اخه لنتی اونم از نظر علمی بدنتو هفت سال لنیشو پیرتر خواهد مرد هنوز خیلی از مسائلو نگفتم

ازدواج برای زن پسرفته در غالب موارد چ مواردی ک حالا دختر خونه پدرش بدبختی کشیده مثل اون زندانیه ک هر ...

دقیقا برا پسرا هم همینه

گاهی اوقات پسرا متاسفانه با تمام ازادی دوران مجردی اسیر زندان خانم ها و مقرارتش میشن

و برعکس خانم هایی که از زندان خونه پدری به ازادی و رفاه میرسن

نمیدونم چذا دخترا دنبال ازدواجن بعد تازه پسرا نمیخوانمن تا مهاجرت نکنم عمرا ازدواج نمیکنم

هم دخترهای خواهان ازدواج هستن هم پسرا

شما ب اونایی ک دم دستی هستن و از هر جایی ارضا میشن نگاه نکن ... تعداد ادم حسابی ها چه دختر چ پسر خیلی بیشتره!

ازدواج در درجه اول یک امر مهم غریزی هست و هر دختری یا پسری ک بخواد ازدواج کنه نرماله اونی ک نمیخواد قطعا یه سری مشکلات فردی داره ک باید با روانشناسی بررسی بشه ... یکی از این موارد که پررنگ باشه میتونه مانع ازدواج بشه (این مشکلات رو اونی ک ازدواج میکنه هم داره ها ولی در مواردی اینقدر پررنگ میشع ک مانع میشه)

ترس

تجربه تلخ از زندگی مشترک والدینش

خساست

عدم توانایی حل مسئله

کمالگرایی

روابط باز پیش از ازدواج ک باعث بدبینی ش شده

عدم توانایی برقراری ارتباط اجتماعی

و از همه مهمتر تاپیکهای ضد ازدواج نی نی سایت خوندن ادم رو مریض میکنه