2777
2789
عنوان

نامزد عجیب

558 بازدید | 23 پست

سلام وقت بخیر.بچه ها با ی پسر دوستم ۳ ساله . دیگ خانوادشم میدونن منو چند بار مراسماشون برده . منم خواهرم و مادرم میدونن.امسال دیگ تا عید گفته بیان جلو. بریم سرخونه زندگی. اما حالا ک میخاد جدی بشه ته دلم میرسم یکم اخلاقای بد داره مثلا منو اصلا نمیذاره برم بیرون میگ خودم میبرمت اصلا دوستام نمیذاره برم .همه جا حتی مغازه میگ میری بگو. یه دفعه میاد جلو خونمون بعضی وقتا میگ بیا جلو تراس ببینم خونه ای یا رفتی بیرون . یا از تلفن خونه زنگ بزن . نظر شما چیه!!!اینم بگم ک من خودم ادم ازادی بودم برا بیرون رفتن یادم نمیاد اجازه گرفته باشم فقط مسافرت تنها اجازه نمیدادن.وگنه خرید و کارام اصلا .خودم میرم میام .از طرفی هم اوایل اینجوری نبود چیزی نمیگفت هر چی جلوتر میریم ببشتر این رفتارارو نشون میده . تا حالا گفتم اشکال نداره خب بش میگم اما خیلی داره دست و پامو میبنده . طوری ک اگر برم مغازه ندونه عصبی میشه بام درمیوفته

اصلا باهاش ازدواج نکن

میندازدت تو قفس

طبیعت گرد هستم⛰🌳🌲بدون ریختن زباله، بدون تخریب، بدون سر و صدا، بدون آسیب به حیوانات، بدون کشف حجاب، بدون هنجارشکنی   بی حجابی حقوق زن نیست! اضافه حقوق مرده   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم تو عقد اینجور بود رفتیم سر زندگی دیگه گیر نمیده فقط مثلا جای دور بخام برم باید بگم مثلا عروسی اقوام ک تو شهر میگیرن خونه دوستام تو شهر باشه ولی روستای خودمون رو دیگه کار نداره

اوایل میگف هرجا رفتی خونه برادرت همه جا رو باید بگی ولی دیگه سر زندگی رفتیم تموم شد

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یا صاحب الزمان ب تو سپردم 😪برا ظهورش صلوات