محترم ملورینم و ایام ۰۸ نخواستم تو تاپیک کاربر دیگه جواب بدم. و ادب و نزاکت شما از لحن بیان معلوم. شما ترم اول دانشگاه آزادی. محض اطلاعاتشون من کارشناس دانشگاه سراسری و ارشد و دانشگاه آزاد تموم کردم. از رتبه بندی دانشگاه به خوبی خبر دارم. شما به همون اول مشاور کنکورت گوش بده و دانشگاه ازاد را بخون. موفق باشی، ولی علاوه بر تحصیل بر روی رفتارت هم کار کن.
برای ازدواجم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات مهمونم کن
یک روز می آیی ک من دیگر دچارت نیستم........ازصبرویرانم ولی،چشم انتظارت نیستم.........یک روز می آیی ک من ن عقل دارم ن جنون..............ن شک ب چیزی ن یقین مست و خمارت نیستم.........شب زنده داری میکنی،تاصبح زاری میکنی........تو بی قراری میکنی،من بی قرارت نیستم......پاییز تو سرمیرسد قدری زمستانی و بعد.......گل می دهی،نو میشوی،من در بهارت نیستم.......🫵🫵🫵🫵
سر رتبه بندی دانشگاه بحث بود ایشون سال اول هستن و اصرار دارن. مدرک دانشگاه آزاد معتربرتر
بیخیالشون
یک روز می آیی ک من دیگر دچارت نیستم........ازصبرویرانم ولی،چشم انتظارت نیستم.........یک روز می آیی ک من ن عقل دارم ن جنون..............ن شک ب چیزی ن یقین مست و خمارت نیستم.........شب زنده داری میکنی،تاصبح زاری میکنی........تو بی قراری میکنی،من بی قرارت نیستم......پاییز تو سرمیرسد قدری زمستانی و بعد.......گل می دهی،نو میشوی،من در بهارت نیستم.......🫵🫵🫵🫵