2789

رفیق روز تنگم کی میای

دلم کرده هوای عطر و بوتو😂😂

گل خوش اب و رنگم کی میایی کی میایی

هنوز بر این باورم، با تو برابرم، گرچه زور بازو نیست، اما سراسرم. من اگر لطیفم، از جنس صبر و نورم. پس بشنو این سخن آخرم:در انسان بودنم، با تو برابرم. جز در نام و نقش ظاهری تن، نیست هیچ فرقی میان دختر و پسر

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

عزیزم خودت برو آخرین ویدئو شیخ کاوه تو یوتوب رو ببین

آشنا شو باهاش

استاد ماورا ومتافیزیک

ایشون گفت متاسفانه همون اتفاقاتی که درماورا قبل از جنگ ۱۲روزه افتاد الانم همون اتفاقات افتاده باید خودت ببینی وگوش بدی

عزیزم خودت برو آخرین ویدئو شیخ کاوه تو یوتوب رو ببین آشنا شو باهاش استاد ماورا ومتافیزیکایشون گفت مت ...

مممنونم عزیزم تاپیک ترکید اسمش را یادم رفت ممنون که گفتی و اینکه به طور خلاصه جنگ که بشه به نفع مردم تموم میشه یا نه

جان جانانم💗💕

منم یه جا مطالب آسترولوژی میخوندم ، گفته بود بعد از ۲۵ ام بهمن باید منتظر اتفاقات بزرگ باشیم

همینطور ۱ اسفند خیلی مهمه

ممکنه یه تغییر بزرگ تو ساختار سیاست باشه یا چیزی شبیه چرخش عظیم در حکومت

و همه چی به اراده انسانها بستگی داره در نهایت

در کل اسفند ماه پر تنشی هست

منم یه جا مطالب آسترولوژی میخوندم ، گفته بود بعد از ۲۵ ام بهمن باید منتظر اتفاقات بزرگ باشیم همینطور ...

خدامنه تکلیفمون مشخص باشه چون بلا تکلیفی از همه چیز بد تره

جان جانانم💗💕

مممنونم عزیزم تاپیک ترکید اسمش را یادم رفت ممنون که گفتی و اینکه به طور خلاصه جنگ که بشه به نفع مردم ...

نمیدونم استاد کاوه گفت از اواخر فصل بهار ایران قرار وارد عصر طلایی خودش بشه خودش خیلی قشنگ توضیح میده