2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مانتو شلوار 😁

البته بعضی ها را دیدم شلوار لی می پوشن ولی به نظرم راحتی مهم تره اگه قراره مدت زیاد سرکلاس باشی شلوار راحت تر انتخاب کن

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

آهاشلوار لی گشادم هستاا

میدونم😅درکل چون زمان کلاسا طولانی هست به نظرم راحت نیست بازم هرکسی یه جوره شاید کنار بیاد

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

پیام نور خو همش مجازی اصلا سر کلاس نمیرن مثل دانشگاه نیس

نه همش مجازی نی که ،میگن اختیاری یه سرکلاس رفتن یانرفتن ولی اکثرا بخاطر یادگیری بهتر سرکلاس هاحاضر میشن

بله نظرتون درست🌸بنظرتون چه جنسی بهتره ؟

والا نمیدونم عزیزم✨🌸

نه همش مجازی نی که ،میگن اختیاری یه سرکلاس رفتن یانرفتن ولی اکثرا بخاطر یادگیری بهتر سرکلاس هاحاضر م ...

حالا میری خودت میبینی

وقتی اختیاری شد کسی نمیره دیگه

اکثرا هم شاغلن

من همیشه کت و شلوار میپوشیدم

نه اونجور رسمی که اول تو ذهنت میاد

شلوار پارچه ای آزاد و راحت با مانتو کتی

هیچ ظالمی وجود نداشت اگر مظلومی در برابرش سکوت نمی کرد🤚🏻 جای گلوله ای در بدنم درد میکند که به من اصابت نکرده است🖤 نه میبخشیم نه فراموش میکنیم🥀🕊 موقع ثبت نام، همزمان داشتم با هوش مصنوعی چت میکردم یهو همینو گذاشتم نام کاربری😅