2777
2789
عنوان

لطفا نکنید

286 بازدید | 15 پست

عزیزانی که توی این مدت دلتون پره

دشمنی کردن با خودمون درست نیست

گاهی من دیدم توی تایپیکا مذهبی میرید و راجب مذهب و دین طرف حرفی میزنید و خب قطعا طرف بهش بر میخوره جواب شمارو میده اگر مسلمانید خدا خیرتون بده اخر عاقبتت به خیر باشه اگر نیستید حالا به هرچیزی که اعتقاد دارید وقتی میبینیم تایپیک کسی خلاف میل ماست مخصوصا مذهبی بهتره به جای ضد حال زدن به بقیه به اوضاع و زندگی خودتون فکر کنید و با افکار دیگران کاری نداشته باشیم که این وسط دلخوری پیش نیاد

لا حول ولا قوة الا بالله 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تایپک در مورد دین ممنوعع

پس چرا یه قسمتی برای تاپیک های مذهبی و عقاید تو سایت هست؟

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 

شما که انقد خوب سخنرانی میکنی، بی زحمت رفتار و افکار خودتم نسبت به اونایی که عقیدشون مثل خودت نیست، همینطوری باشه

هیچ ظالمی وجود نداشت اگر مظلومی در برابرش سکوت نمی کرد🤚🏻 جای گلوله ای در بدنم درد میکند که به من اصابت نکرده است🖤 نه میبخشیم نه فراموش میکنیم🥀🕊 موقع ثبت نام، همزمان داشتم با هوش مصنوعی چت میکردم یهو همینو گذاشتم نام کاربری😅

شما که انقد خوب سخنرانی میکنی، بی زحمت رفتار و افکار خودتم نسبت به اونایی که عقیدشون مثل خودت نیست، ...

من یادم نمیاد به افراد پیرو دین های دیگه توهین کرده بشم شما چیزی از من دیدی؟

لا حول ولا قوة الا بالله 

من کاری ندارم ولی من اصلا از اون موضوع تاپیکا خوشم نمیاد

میبینی من یه تاپیکی زدم به مذهبی از اون ور درمیاد به زرت و پرت آخه به تو چه نخود هر آش

افراد مذهبی و عرزشی به هیچ عنوان توی هیچ تاپیکی از من شرکت نکنن هرگز! ،

من ندیدمولی تعلیق در این موردو زیاد دیدمالبته شما کاربریت قدیمی ترهشاید بهتر بدوند

متاسفانه بعضی کاربرا جنبه ندارن

آدم بحثم می خواد کنه باید مودب باشه

وقتی تاپیک به توهین کشیده بشه نی نی یار مجبوره بترکونه

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 

من خووم حد وسطم ولی کاش تذکر بر عکسشو هم می دادید مذهبی ها هم وقتی چیزی مخالف عقیده شون می بینن شروع نکنن به نصیحت و قضاوت و توهبن به طرف مقابل چون من اینجوریشو خیلییی بیشتر دیدم

فقط 18 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش