2777
2789

عجب

دخترکی شاد در من می زیست که چونان شاپرک به این سو و آن سو میپرید خیال پرواز داشت با ازدواج اجباری پر از غصه شد بال هایش را چیدن از رویاهایش دست کشید هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد پولک بال هایش ریخت پر پر شد

اره خیلی دلم گرف امروز خیلی احساس بی کس کردم

دوستان ۸۰۰ م خرج کریدم با مادرم اومدیم تو روستا خونه خریدیم

گیر ی همسایه بی ذات افتادم درس میخونم توروستا

از شهریور این ی چکش گرفته دست میکوبه به دیوار مشترک ۲ ماه رفتم گفتم اگه بنایی داره تموم کنه

۴ هفته اس اومدم یک هفته اس فهمیده تو خونه ام باز شروع کرده امروز برام اعصاب نزاشت منم اخرشب کارخودشو تحویل دادم منم زدم ب دیوار اومده جلو درخونه ۱۲ شب با مشت ولگد میزنه بعد دیده درنمیام بیرون میگه عرضه نداری ی نردبون میزاریم میفتیم توخونت

چقدر زنیکه پرو بی حیاء چقد وحشیه خدایا ی دردی به جونش بنداز ک ازاردادن بهم رویادش بره

😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بمون بیاد

🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 حضرت حسین زیر بار ظلم نرفت💙💙💙🖤🖤🖤🤍🤍🤍🤍 هرچی لعن و نفرین بود که مردم واسه صدام حسین جانی میکردن الان هزاران برابرش پیشکش اردوغان که اون مردم بی گناه جنساید میکنه آمین 
اره خیلی دلم گرف امروز خیلی احساس بی کس کردم دوستان ۸۰۰ م خرج کریدم با مادرم اومدیم تو روستا خونه خ ...

باید زنگ میزدی پلیس ازش فیلم بگیر وقتی اومد جلو خونت سر خونه کسی رفتن خیلیییی جرم داره بگو ازت شکایت میکنم