2777
2789
عنوان

ازدواج

96 بازدید | 12 پست

سلام به همگی

میخوام در مورد روابط امروزی حرف بزنم

آدم اگه کسی رو دوست داشته باشه باید بیاد خواستگاری طرف ن شماره دادن دیت رفتن و هزار تا کار دیگه که آخرشم با هم تموم میکنند و میرند سراغ نفر دیگه

متاسفانه جامعه خراب شده که تقصیرش مال گرونی و خانواده هاست

زمان پدر و مادر های خودمون پسره تا از سربازی میومد یا اصلا به سربازی نرفته بود براش زن میگرفتن پسره ن خونه داشت ن ماشین داشت حتی کار هم نداشت ولی بساز بودن

الان خانواده ها میگن ن دختر ما باید با یه پسر پولدار ازدواج کنه خونه ماشین و همه چیز داشته باشه

خانواده ها میگن چون ما سختی کشیدیم دوست نداریم دختر نازمون سختی بکشه

خب پسر پولدار چقدر است؟؟؟؟؟

آیا این پسر پولدار تضمین خوشبختی دخترتون میکنه یا میره دنبال کثافت کاری و....؟؟

طبیعتا همه دوست دارن پولدار بشن ولی آیا الان با این شرایط امکان پذیر است؟

به عنوان مثال پسر حقوق میلیونی قیمت ماشین میلیاردی و...

همین کارها باعث فساد در جامعه شده و کم شدن ازدواج و بالا رفتن سن ازدواج

به نظرم اکثر مشکلات تقصیر خانواده هاست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موافقم..ولی یه سری تبصره ها هم داره

اینکه واقعا پسره مث پسرای قدیم بساز باشه، جا نزنه

یا پولدار شد کسی ک پا ب پاش همراهش بود و تو نداری کنارش بودو فراموش نکنه«چون مردی ک پولدار میشه احساس قدرت زیادی میکنه اینکه ب هر زنی پیشنهاد بده قبول میکنن»

و..

دختر و پسر بساز کم شده

کم شده چون تقصیر خانواده و دوست آشناها هست

مخصوصا دوست

طرف دوست داره میگه وای برای تو طلا نخرید برای تو فلان نخرید دوستش پز میده زندگی خودش رو

طبیعی هست دختره هم تحت تاثیر حرف های دوستش قرار میگیره

موافقم..ولی یه سری تبصره ها هم دارهاینکه واقعا پسره مث پسرای قدیم بساز باشه، جا نزنهیا پولدار شد کسی ...

پسر داریم تا پسر

همون طوری که دختر داریم تا دختر

پسر داریم تا پسر همون طوری که دختر داریم تا دختر

اکثر دخترا فقط کافیه طرف بهش توجه کنه تو هر شرایطی کنارش باشه و واقعا اون حس دوس داشتنو دریافت کنن میشن بساز ترین ادم جهان

ولی اکثر پسرا اینجور نیستن، و ب مرور براشون خسته کننده میشه..مگه تعداد انگشت شمار و کمی

من قبل ازدواج نامزدمو دوس داشتم با خودم گفتم با همه چی میسازم

ولی الان انقد زندگی خودمو با بقیه مقایسه میکنممم

حتی شاید نسبت ب خیلیاشون بهتر باشه

ولی باز چون بهتر از ما هس حسرت میخورم و کم کم رابطم باهاش سرد شده و حس میکنم دوسش ندارم دیگ

چرا زمان پدرتو داری با الان و این همه تورم مقایسه میکنی؟ یا ی پسر داری هیچی نداره رو دستت مونده یا ت ...

معلومه ندیدی چند سالم هست

زمان پدر هامون آدم میخواست پولدار بشه راحت بود

اون وقت پسری ازدواج میکرد چند سال توی خونه پدرش بود یا پدر خانمش و باهم سازگاری داشتن

هر چند اون زمان طرف با چند سال کار کردن میتونست خونه بخره و تورم اینقدر زیاد نبود ولی الان اینطوری نیست متاسفانه

من قبل ازدواج نامزدمو دوس داشتم با خودم گفتم با همه چی میسازمولی الان انقد زندگی خودمو با بقیه مقایس ...

زندگی دیگران ظاهرشون رو میبینی معلوم نیست باطن شون چجوری هست

اصلا زن و شوهر در طول زندگیشون اختلاف نظر با همدیگه پیدا میکنند و این طبیعی است و نمک زندگیست

به نظرم زن ها باید شاغل باشن تا بفهمنن شوهرشون یا پدرشون چقدر سختی کشیده تا به اینجا رسیده

انشالله که شوهر شما هم پولدار میشن

یه چیزی بگم اگه شوهر شما قد ایلان ماسک بازم پول داشته باشه بازم چشم و هم چشمی میکنید میبینی یکی دیگه از شما پولدار تره و بازم شروع میشه مقایسه