negar_big مدیر عضویت: 1403/08/19 تعداد پست: 28 عنوان دانشگاه | مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 51 پست سلام خوب هستینمیخواستم برم دانشگاه آزاد ولی الان بین دانشگاه آزاد و پیام نور موندم کدومو برم؟بعد ثبت نامشون چجوریه تا کی وقت میدنکسی میتونه کمکم کنه؟ امروز | 02:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
negar_big مدیر استارتر عضویت: 1403/08/19 تعداد پست: 28 بعد چجوری میتونم ثبت نام کنماگه از زمان سایت گذشته باشه میشه کاریش کرد؟
ملورینممم عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 6714 بله صد در صد چون خودم آزاد خوندم عزیزم حرف حالیت نمی شه میگم من خودم رفتم مشاوره خودش گفت آزاد معتبر تر هست مدرکش چون حضوری هست تمام کلاس ها پیام نور اعتباری نداره چون نیمه حضوری هست و مجازی بیشتر جایی بمون که قلبت لبخند میزنه...🌈
تیام08 عضویت: 1403/11/07 تعداد پست: 1795 اعتبار قانونی — هر دو معتبرند✔ مدرک دانشگاه آزاد و دانشگاه پیام نور هر دو توسط وزارت علوم، تحقیقات و ... جفتشون مدرکشون زیر نظر وزارت علومه😂😂😄 دختر خوشگل بابامم😌😊 یک عدد دانشجو که واسه موفقیت تلاش میکنم و تسلیم نمیشم 🎀 مهربونم اگر میشه لطفا یه صلوات واسم بفرست اونی که میخام بشه🫠🤝
ملورینممم عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 6714 نظر اعتبار مدرک:🏛 دولتی > آزاد > پیامنوردولتی: معتبرترین، مخصوصاً برای استخدام و اپلایآزاد: متوسط و قابل قبولپیامنور: رسمی ولی پایینترین اعتبار نسبت به بقیه جایی بمون که قلبت لبخند میزنه...🌈
ملورینممم عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 6714 اعتبار قانونی — هر دو معتبرند✔ مدرک دانشگاه آزاد و دانشگاه پیام نور هر دو توسط وزارت علوم، تحقیقات و ... این حرف ها رو جای دیگه نزن بهت میخندن درست تحقیق کن نه از سایت های فیک جایی بمون که قلبت لبخند میزنه...🌈
تیام08 عضویت: 1403/11/07 تعداد پست: 1795 این حرف ها رو جای دیگه نزن بهت میخندن درست تحقیق کن نه از سایت های فیک 😂😂حق دختر خوشگل بابامم😌😊 یک عدد دانشجو که واسه موفقیت تلاش میکنم و تسلیم نمیشم 🎀 مهربونم اگر میشه لطفا یه صلوات واسم بفرست اونی که میخام بشه🫠🤝