2777
2789
عنوان

دانشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 51 پست

بعد از دولتی مدرک آزاد معتبر تره و کلاس هاش ام اجباریه دختر خاله من دانشگاه آزاد داره درس میخونه خیلی سخت میگیرن بهشون و استاداشم عالیه

دختر خوشگل بابامم😌😊 یک عدد دانشجو که واسه موفقیت تلاش میکنم و تسلیم نمیشم 🎀 مهربونم اگر میشه لطفا یه صلوات واسم بفرست اونی که میخام بشه🫠🤝

پیام نور نیمه دولتی

عزیزم اسمش روش هست پیام نور من خودم تحقیق کردم همین امسال حتی مشاوره هم رفتم مدرک پیام نور آخر از همه هست آزاد معتبر تر هست حتی برای استخدامی

جایی بمون که قلبت لبخند میزنه...🌈

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان یسریا میگن آزاد معتبر تره یسریا میگن پیام نورمن خودم هر کدومو برم قطعا دنبال شغل هم میرم

پیامنور نیمه دولتی، من آزاد خوندم.کلاس هم میرفتم ولی درس آنچنانی همه استادها نمیدن. شهریه گزاف فقط میدی و اینکه همه درس ها نمره میدن. ولی پیام نور باید درس بخونی

برای ازدواجم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات مهمونم کن

پیام نور نیمه دولتی

نه عزیزم داری اشتباه میکنی بعد از دولتی آزاد معتبر تره و استادهاش بهتره چونکه پول بیشتر میدی بعد پیام نور

دختر خوشگل بابامم😌😊 یک عدد دانشجو که واسه موفقیت تلاش میکنم و تسلیم نمیشم 🎀 مهربونم اگر میشه لطفا یه صلوات واسم بفرست اونی که میخام بشه🫠🤝

عزیزم اسمش روش هست پیام نور من خودم تحقیق کردم همین امسال حتی مشاوره هم رفتم مدرک پیام نور آخر از هم ...

پیام نور - ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد
دانشگاه پیامنور سامانه دانشگاهی نیمهدولتی در ایران است. دانشگاه پیام نور. نشانواره دانشگاه. لاتین: Payame Noor University. شعار, آموزش برای همه، همهوقت...

پیام نور - ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاددانشگاه پیامنور سامانه دانشگاهی نیمهدولتی در ایران است. دانشگاه پ ...

خب این چیه شما داری میگی مدرک پیام نور معتبر تر از آزاد هست

جایی بمون که قلبت لبخند میزنه...🌈

نه عزیزم داری اشتباه میکنی بعد از دولتی آزاد معتبر تره و استادهاش بهتره چونکه پول بیشتر میدی بعد پیا ...

پایین بخون

من آزاد خوندم.برادرم پیامنور

پیام نور - ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد
دانشگاه پیامنور سامانه دانشگاهی نیمهدولتی در ایران است. دانشگاه پیام نور. نشانواره دانشگاه. لاتین: Payame Noor University. شعار, آموزش برای همه، همهوقت

یه سرچ ساده تو گوگل بزن

سختی پیام نور اینه خودت باید بخونی ک فک نکنم بتونم

میتونی بخونی به خودت سخت نگیر

یه دبیری داشتیم که خودش دکترا داشت گفت اگه میخوای سواد داشته باشی برو پیامنور وگرنه ازاد فقط برای مدرک خوبه ولی پیامنور هم مدرک داری هم راحت تو ازمون استخدامی قبولی

کدومو برم الان گیجم😂

اعتبار قانونی — هر دو معتبرند
✔ مدرک دانشگاه آزاد و دانشگاه پیام نور هر دو توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تأیید میشن، یعنی از نظر قانونی رسمی و قابل استفاده برای ادامه تحصیل، استخدام و استعلام هستند. �
✔ مدرک پیام نور هم در استخدامهای دولتی/خصوصی، آزمونهای وزارت خانه و ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر معتبر به حساب میاد چون زیر نظر وزارت علومه.

از لحاظ موقعیت اجتماعی و با کلاس بودن آزاد متبرتر