سلام خانما یه موضوعی هست خیلی منو اذیت میکنه من از اول شوهرم خیلی کم حرف بود ولی الان دیگه واقعا بدتر شده یه کلمه هم حرف نمیزنه فقط تی وی و گوشی و خواب انقد ناراحتم خیلی اخلاقش فرق کرده قبلا حرفمون میشد زود میومد حرف بزنیم ولی الان اصلا نمیاد این همه آرایش میکنم لباس خوب میپوشم ولی انگار نه انگار اینم بگم از نظر قیافه خیلی ازش سرترم بعضی وقتا میگم شاید اونجوری میکنه فک میکنه که اکه زیاد بهم اهمیت بده من از خودم درمیام نمیدونم که خسیسم هست یکم البته نه برای خونه فقط برای خودم انقد حرصمو درمیاره من میگم حرف بزن بدتر حرف نمیزنه منم مجبور میشم شوهرای اینو واونو مثال بزنم میدونم کارم درست نیس ولی مجبورم میکنه چن روز پیش هم دعوامون شد گفتم شوهر خواهرمو ببین چ مرد خوبیه تو مرد خوبی نیستی اونم گفت توام زن خوبی نیستی خیلی ناراحت شدم گفتم دلیلشو بگو گفت دلیلش تو دلمه از اون موقع هم باهام حرف نمیزنه من چیکار کنم
سمی ترین رفتار تو رابطه همین مقایسه اس... همین طور ادامه بدی از هم دور ترم میشین.
من اگه کوچکترین و بی اهمیت ترین نکته مثبتی رو در مورد یه مرد به همسرم بگم، بهم میریزه... توچطوری چپ و راست مثال زنده میاری جلو چشمش؟ بهت بدبین میشه ها...
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم اما وقتی به خود می نگرم تکه تکه ام…