بچه ها من وقتی از ژیلت استفاده میکنم بعدش سوزش ادرار و بیرونی میگیرم وقتی شامپو میزنم اول شامپو بدن میزدم انگار اسید میزدم الان باز شامپو بدن کودک میزنم بازم سوزش دارم دلیلش چیه انگار عفونت میگیرم آخه عفونت از ژیلت ؟همیشه هم بعد از اصلاح اینطور میشم
کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شدكوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود بردمن پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين مي نوازد، آرام، آرام. پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد
قرمز میشه این سری شامپو بدن کودک زدم بازم سوزش دارم
احتمالا حساسیته
منم همینم پوستم دون دون میشه
کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شدكوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود بردمن پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين مي نوازد، آرام، آرام. پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد
عادت دارم تو دوران پریود هروقت که میخوام پد عوض کنم اون قسمت رو با صابون مخصوص میشورم. فقط همون لحظه اگه ادرار کنم یکم میسوزه ولی بعدش دیگه خوب میشه.از بچگی اینجوری بودم
امروز کارهای زیادی دارم، باید حافظه ام را سلاخی کنم، روحم را منجمد کنم، و سپس بیاموزم که دوباره زندگی کنم....[آنا آخماتورا]