2777
2789
عنوان

سیاست رابطه

173 بازدید | 12 پست

بچه ها من پارتنرم از دعوا و بحث خوشش نمیاد منم خیلی حساس و زود رنجم تاالان خیلی دعواهای بزرگی کردیم

اولا یکم بی احترامی میکرد الان خوب شده پارتنرم بی احترامی نمیکنه ولی خب خوشش نمیاد از دعوا و بحث

بنظرتون چیکارکنم؟چ سیاستی ب خرج بدم؟

مثلا من از دیر سین زدن خوشم نمیاد گیر میدم بهش یاا ناراحت میشم سر اینکه بجای سلام خوبی عزیزم بنویسه سلام خوبی😑

خودم میدونم حساسیتم نا ب جاست ولی بگید چطور کمترش کنم؟

و اینکه موقع ناراحتی چ سیاستی ب خرج بدم ک دعوا نشه؟؟

ممنون میشم از راهنماییتون🙏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

گفت سلام خوبی

تو بگو سلام دورت بگردم خوبم زندگیم شما چطوری

اونم کم کم یاد میگیره

سر دیر سین کردن منم بخث داشتم ولی واقعا کم کم متوجه شدم اگه جواب نمیده قطعا شرایطشو نداره وگرنه دستش بند نباشه سین میزنه اگه اون لحظه هم جوابمو نده سر فرصت بهم زنگ میزنه پس کوتاه اومدم این موضوع رو

وقتی ناراحتی دعوا نکن به جاش یکاری کن که اون باهات دعوا کنهیکاری که خوشش نمیادمیدونم خیلی سمیه ول خب ...

خب اون سر دیر سین زدن مشکلی نداره

یا مثلا سر این چیزا مشکلی نداره

فقط از بحث و دعوا بدش میاد و اینکه بخوام با پسر دیگه ای گرم بگیرم

اون مث من اینجور حساسیتی نداره😂

نمیخوام سمی رفتار کنم میخوام سیاست درست ب خرج بدم ک هم اون متوجه ناراحتیم بشه هم اینکه دعوا نشه متاسفانه واکنش آنی دارم😑

گفت سلام خوبیتو بگو سلام دورت بگردم خوبم زندگیم شما چطوریاونم کم کم یاد میگیره سر دیر سین کردن منم ب ...

اره من نشخوار میگیرم خیلی فکر میکنم فکرم همه جا میره

باید این قضیه رو درک کنم🥲🫠

اره من نشخوار میگیرم خیلی فکر میکنم فکرم همه جا میره باید این قضیه رو درک کنم🥲🫠

منم دقیقا اینجوریم ولی دیدم دارم الکی بحث و دعوا بی نتیجه درست میکنم اتفاقا از وقتی دیگه فشاری بهش وارد نمبکنم بهتر شده گاها شده پیش دوستش بوده زنگ زدم جواب نداده یه ساعت بعدش پیام دادم عزیزم زنگ زدم جواب ندادی نگرانت شدم قربونت برم همه چی خوبه؟

بعد به دیقه نکشیده سریع بهم زنگ زده

چ خوب منم باید یاد بگیرم🥲مرسی از راهنماییت عزیزم

باید قلقش دستت بیاد

مثلا اگه من جای اینطور رفتار کردن در عرض نیم ساعت سه بار بهش زنگ بزنم قطعااا دعوامون میشه چون مردا اینطوری حس میکنن طرفشون داره کنترلشون میکنه حس خفگی میکنن

باید قلقش دستت بیاد مثلا اگه من جای اینطور رفتار کردن در عرض نیم ساعت سه بار بهش زنگ بزنم قطعااا دعو ...

اره اینم از کنترل بدش میاد واسه همونم وقتی میگم چرا دیرسین زدی اعصابش خورد میشه یا اینکه بگم چرا جواب ندادی زود 🥲

سعیمو میکنم ک این چیزارو درست کنم خدا بخیر کنه