2789
عنوان

محصول پوستی

65 بازدید | 7 پست

میخام بهترین و کاربردی ترین محصول پوستی ک استفاده کردمو بگم

من حدودا ۲۰ . ۲۱ دکتر پوست رفتم تا به یه نتیجه رسیدم

دوست دارم شمام راجبش بدونین

سرنوشت شیرین من A❤️🌒 دارم کنکور رشته کامپیوتر رو میخونم و امیدوارم قبول شم 👩💻 تازه عروسم هستم 😁💍 دارم تلاش میکنم که بتونم دوتاشو باهم هندل کنم در کل زندگی همیشه هم زیبا نیست حتی خاطرات خوبم سختی های خودشو داره ولی میتونه یه جاهایی خیلی زیبا باشه🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اولش اینکه تمام محصولاتی که میگم ایرانیه

خودم اعتقاد دارم محصولات ایرانی بیشتر به پوست ما میخوره انگار برای ما ساخته شده و اکثرشون زیر ۵۰۰ تومنه حتی کمتر

من خیییلی شدید جوش داشتم تقریبا ۵ سال تمام

تنها چیزی که خوبش کرد ضد جوش برند سینره بود

یعنی امشب و فردا شب میزدم جوش میرفت هر جوشی ک بود سریع میرفت و جاشم نمیموند

سرنوشت شیرین من A❤️🌒 دارم کنکور رشته کامپیوتر رو میخونم و امیدوارم قبول شم 👩💻 تازه عروسم هستم 😁💍 دارم تلاش میکنم که بتونم دوتاشو باهم هندل کنم در کل زندگی همیشه هم زیبا نیست حتی خاطرات خوبم سختی های خودشو داره ولی میتونه یه جاهایی خیلی زیبا باشه🥰

اولش اینکه تمام محصولاتی که میگم ایرانیه خودم اعتقاد دارم محصولات ایرانی بیشتر به پوست ما میخوره انگ ...

قبلش مرطوب کننده همین برند میزدم من پوستم چرب واسه پوست چرب

و با شوینده همین برند پوستمو میشتم

میتونم بگم از هزار تا محصول خارجی گرون بهتر عمل کرد

برای ابرسانم هر شب فقط ژل ابرسان پرایم میزدم که این یکی یکم گرونه ولی خیلی نه

با همین روتین پوستم خیلی خوب شد حتی جای جوشم رفت

قبلش مرطوب کننده همین برند میزدم من پوستم چرب واسه پوست چرب و با شوینده همین برند پوستمو میشتممیتونم ...

برای منافذ بازم اگر مثل من دارین

میتونید قبل مرطوب کننده

سرم نیاسینامید ویتالیر بزنید از دیجی کالا میتونید بگیرید که هزینش نصف بشه

تا حالا از اردینری استفاده کردی؟

اره

ولی چیزای که استفاده کردم تاثیرشون خیلی بهتر از این برند بود

چون اینا خیلی قیمتش بالاست و هر سال بیشتر میشه

نمیتونی مداوم بگیری چون روتین پوستی چیزیه که باید همیشه داشته باشی