2777
2789
عنوان

بیاین درد دل کنیم

90 بازدید | 20 پست

من خیلی دلم گرفته خیلی ناراحتم هیچی خوب پیش نمیره کلی برنامه داشتم برای زایمانم اما اینجوری ک پیش میره هیچ کدومو نمیتونم عملی کنم خیلی ناراحتم اینجا روز ب روز زندگی سختتر غمگینتر میشه کاش با این وضعیت حداقل باردار نبودم 😔😔😔

گذارش نزنین لطفا دلم گرفته بزارین دو دیقه درد دل کنیم دوس ندارین تاپیکو نیاین داخل

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بعد تا میام مشغول کنم خودمو فرار کنم از واقعیت

حرفشو میزنن

سرکار مجازی خانواده اخبار

کاش میشد مثل اصحاب کهف بخابم ۳۰۰سال بعد پاشم

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.
عشقم واقعه بخون اگه مشکل مالی داری کمکت میکنه

راستش وضعمون بد نیست شغلو خونه و ماشین از خودمونه ولی واقعا با این شرایطو قیمتا موندیم دیگه ب هر تکه وسایل نوزاد ک دست میزنی کمتر از ی تومن نیست

من سر بارداری اولم مرتضی پاشایی مرده بود بعد هی مراسم شو پخش میکردن بعد آهنگ هاشو میزاشتن منم افسردگی بارداری داشتم زجججه میزدمااا

راستش وضعمون بد نیست شغلو خونه و ماشین از خودمونه ولی واقعا با این شرایطو قیمتا موندیم دیگه ب هر تکه ...

اره خیلی سخته ولی بچه روزیش میاره میدونم الان یه عده جبهه میگیرن حقیقتش تو اطرافیان زیاد دیدم بعد اومدن بچه وضعشون بهتر شده

اتفافا تو این شرایط محنت بار شما دارید صاحب همدمی میشید خیلیا دیگه نمیتونن ازدواج کنن چه برسه پدر ما ...

اره اما دوس داشتم برم بیمارستان خصوصی دوس داشتم ی سری وسایل خونمو عوض کنم دوس داشتم شوهرم برای کادو بهم طلا بده اما الان واقعا ی سیسمونی درست حسابیم بتونیم بگیریم کلا هنر کردیم جدا از اینا اینقد جو اطراف غمگینو سنگینه ادم نمیتونه ب تنهایی خوشحال باشه من اصلا نمیتونم بی تفاوت باشم

راستش وضعمون بد نیست شغلو خونه و ماشین از خودمونه ولی واقعا با این شرایطو قیمتا موندیم دیگه ب هر تکه ...

اونش جهنم آدم میگه جور میشه .جونمون چی😭بخدا از روی دوتا بچم شرمندم میگم تو این وضعیت چرا شمارو اوردم

اره خیلی سخته ولی بچه روزیش میاره میدونم الان یه عده جبهه میگیرن حقیقتش تو اطرافیان زیاد دیدم بعد او ...

من خودم هر دوتا بچه ماشالا پر روزی بودن قشنگ میفهمم چی میگی