2777
2789
عنوان

فولیکول

60 بازدید | 14 پست

من پلی کیستیکم با مصرف لتروزول و آمپول سینال آف روز ۱۴پریود فولیکول ۲۱داشتم و۱۰تا فولیکول ۱۵دکتر بهم آمپول آزادسازی ندادن گفتن کیست میشه ولی برو اقدام خودش آزاد میشه آیا ممکنه بدون آمپول آزادسازی آزاد بشن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فولیکول تخمدان چپ سایز ۱۳ و ۱۶و ۱۷ داشتم.که اونروز هم روزش اقدام داشتم هم شب.روز ۱۴ سیکلم بود

من تنبلی شدیدم دیروز ۱۴سیکلم بود امشب اقدام داشتم دکتر گفته تا ۱هفته یک روز در میون

من هم لتروزول مصرف کردم هم ۶تا سینال آف ولی آمپول آزادسازی نداد

به منم نداد آمپول. من تجربه استفاده از لتزرول رو نداشتم شاید چون بار اول مصرفم بوده واسم تجویز نکرد آمپول

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من تنبلی شدیدم دیروز ۱۴سیکلم بود امشب اقدام داشتم دکتر گفته تا ۱هفته یک روز در میون

حرف دکترت رو گوش کن. من چون همسرم کارش شیفتیه بعد مصرف اون قرص تنها فرصت اقدامم همون روز بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه عزیزم. ۶ ماه اقدام بودم و هر ماه پیگیر بودم و پیش دکترم میرفتم که واسم لتزرول تجویز کرد

ایشالله به سلامتی به دنیا بیاد بچه ت عزیزم...من تنبلی شدیدم برا منم دعا کن میترسم باردار نشم

حرف دکترت رو گوش کن. من چون همسرم کارش شیفتیه بعد مصرف اون قرص تنها فرصت اقدامم همون روز بود

منم همسرم فردا نیس دکتر گفتن ۲شب پشت سر هم بعدش یک روز در میان😔

موقع اقدام دو تا بالشت بذار پشتت حالت شیب بگیره بدنت و تو هر پوزیشن زود از جات بلند نشو . من یک ربع بیست دقیقه پاهامو بالا نگه میداشتم بعدش به پهلو میخوابیدم

حالا خیلیا میگن این کارا تاثیری نداره ولی من انجام دادم به نظرم بی تاثیر نباشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40