2777
2789
عنوان

سرگیجه

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 20 پست
حتی با دارو بازم این علائم رو دارین؟ خسته شدم از بس حس گیجی و سبکی سر دارم مخصوصا توی جمع یهو سرم گی ...

داروی خاصی واسه این بیماری وجود نداره فقط قرص اعصاب هستش واسه کنترل اضطراب یه مدت آسنترا میخوردم یکم بهتر میکنه البته چون نایاب و گرون بود ول کردم. واسه بهتر شدن باید اضطرابت رو کنترل چه با دارو یا بدون دارو.

استرس، خستگی، جاهای شلوغ، بی خوابی و گرسنگی بدتر میکنه. حواست باشه سرماخوردگی نگیری چون علائم رو به شدت بدتر میکنه

داروی خاصی واسه این بیماری وجود نداره فقط قرص اعصاب هستش واسه کنترل اضطراب یه مدت آسنترا میخوردم یک ...

برای شما نسبت به قبل کمتر نشده؟ اخه بعضی وقتا نمیشه کنترل کرد با سردی که میخورم منگ میشم باد کولر بهم میخوره انگار روی ابر راه میرم دیگه هیچی برام لذت نداره مثلا یه دورهمی یا یه پیاده روی ساده ، از سرماخوردگی وحشت دارم یه دارو میخام بخورم پنیک میشم🥲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برای شما نسبت به قبل کمتر نشده؟ اخه بعضی وقتا نمیشه کنترل کرد با سردی که میخورم منگ میشم باد کولر به ...

من چند ماه یکم بهتر بودم بعد یه سرماخوردگی همش برگشت هم اضطراب هم سرگیجه، الان میخوام دوباره آسنترا رو شروع کنم.

من چند ماه یکم بهتر بودم بعد یه سرماخوردگی همش برگشت هم اضطراب هم سرگیجه، الان میخوام دوباره آسنترا ...

چه خوب که راهشو پیدا کردی خودتو بهتر کنی همین خودش باعث میشه از اضطرابت کم بشه من بعضی وقتا یجوری میشم مغزم یجوری میشه گوشم صدا میده انگار گرفته ازش میترسم حس بدیه😢

چه خوب که راهشو پیدا کردی خودتو بهتر کنی همین خودش باعث میشه از اضطرابت کم بشه من بعضی وقتا یجوری می ...

اینا همش عصبیعه، برو پیش روانپزشک علائمت رو بگو برات داروی اعصاب تجویز کنه.