2777
2789
عنوان

کلاس حسابداری

146 بازدید | 38 پست

من کلاس حسابداری ثبت نام کردم و نصف پولو دادم، اول دیدم همکلاسیام سردن گفتم ولش کن تمرکزت رو هدفت باشه، جلسه پیش گفتم مشکل و سوال دارم دو نفر شروع کردن فاز منفی دادن که سنمون بالاس سخت یاد میگیریم،من تکلیفمو نوشته بودم و سوال داشتم یه یارویی که همش حاشیه میره کنارم نشسته بود از رو من جواب میخوند استاد میگف افریت اما یه جایی تا گفتم استاد چرا من جوابم اشتباهه یارو گف همه رو اشتباه نوشتی ما رو هم به اشتباه انداختی منم تحملم تموم شد شد و دعواش کردم استادم گفت افای فلانی جلسه بعد میخوام صحبت کنم کلاس دیگه ای بشینی .....به منم گف برم بشینم جایگاه خودش منم نرفتم چون باید یارو رو دور میکرد نه منو.تا اخر جلسه هیچی نگفتم و سکوت کردم فردا کلاس داریم اصلا دوس ندارم برم اون کلاس سرد و بیخود ،نمیدونم چکار کنم کلاسمو عوض کنم با استاد حرف نزدم و...توی ایتا گروه زدن من نتونستم وارد شم چون مخاطب جدید نمیپذیره ..اونم مطالبو تو ایتا میفرسته بهشم گفتم نمیتونم وارد شم با هیچکدوم از دخترا ارتباط ندارم...نمیدونم چکار کنم..

میدونی که اکثر کلاس ها این شکلیه و باید یاد بگیری با انواع قشر ها کنار بیای؟ تحملتو ببری بالاتر؟

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هفده ساله حسابداری کار میکنم به جرات میتونم بگم تو این کلاس ها هیچی یاد نمیگیری

عزیزم سلام من میتونم یه سوال از شما بپرسم ؟

وزن شروع 3 بهمن = 82 وزن هدف 30 اسفند= 75 وزن هدف 30 فروردین= 70 🎉 به خودم قول دادم♥️

بفرمائید

من ریاضیم خیلی اوضاعش بده کلا آدم محاسباتی ای نیستم از پایه ضعیف بودم. خیلی خیلی

اما قدرت تحلیل کردن دارم به همین تکیه رشته مو حسابداری زدم مثل خر تو گل گیر کردم... فکر میکنید کسی که ریاضیش از حد 1/2 عه میتونه حسابداری رو ادامه بده یا به فکر تغییر رشته باشم؟

رشته دانشگاهی میخوام مدیریت بازرگانی بخونم

وزن شروع 3 بهمن = 82 وزن هدف 30 اسفند= 75 وزن هدف 30 فروردین= 70 🎉 به خودم قول دادم♥️

من ریاضیم خیلی اوضاعش بده کلا آدم محاسباتی ای نیستم از پایه ضعیف بودم. خیلی خیلیاما قدرت تحلیل کردن ...

بببینید حسابداری کلا بحثش از رشته های دبیرستان جداست.من رشته م ریاضی بوده جزو شاگردهای خوب مدرسه بودم اما تو دانشگاه افتضاح بودم فقط ریاضی و آمار و زبانم خوب بود. بقیه درس های تخصصی رو باید دوبار میگرفتم تا پاس میشد. من تو دانشگاه پیام نور درس خوندم و عملا استادی نداشتیم و همه درس ها رو خودمون میخوندیم . تو کارآموزی و کار کردن یاد گرفتم

حالا نمیخوام امید واهی بدم و بگم دانشگاه مهم نیست چون مثلا بچه هایی که اقتصاد خونده بودن ی جایی گیر میکردن چون رشته دانشگاهیشون حسابداری نبود اما در کل من تو کار و با تحقیق و سوال و تجربه یاد گرفتم و خداروشکر الان مستقل و موفقم

بببینید حسابداری کلا بحثش از رشته های دبیرستان جداست.من رشته م ریاضی بوده جزو شاگردهای خوب مدرسه بود ...

هنرستانم دورت بگردم

و واقعا وقتی کتابای معماری مثلا یا گرافیک هرکدوم سختی های خودشون رو دارنا اما کلی میگم

وقتی کتاب تخصصی طراحی دوخت یا معماری رو دیدم کتاب دریافت و پرداخت خودمونو دیدم اینجوری بودم که او ه

چه گوهی خوردم اصن هرچقدر جلوتر میرم بیشتر نمیفهمم از عدد ها

یعنی میگید به دانشگاه برسم انقد ترسناکه کتابا؟ فکر میکنید با این شرایط به نفع ام باشه تغییر رشته بدم ؟ هردو درس تخصصی هامو افتادم همه امتحانارو تا الان هرچقدر میخونم تو کله ام نمیره