2777
2789
عنوان

روانی هستین

248 بازدید | 31 پست

مامانم بدش میاد بابام حتی بغلم کنه

حمایت مالی یا عاطفی بماند

میگه اگه دوستم داری باید بخاطر من دخترتو بزنی و تحقیر کنی

حق نداری زیاد بهش پول بدی

بابام منو ببره جایی با ماشین از حسودی میترکه

اینقدر حسوده یک بار یکی از فامیلامون عکس دخترشو گذاشته بود و قربون صدقش رفته بود از این ور مامانم اینطوری میکرد واااای یعنی چی خودشو میکشه برای دخترش! بگو به تو چه اخه

از بابام پول خواستم برای گواهینامه مامانم نزاشت گفت بعد ازدواج میکنه برات نمیمونه میچسبه به شوهرش بهش پول نده من زنتم من برات میمونم

فوش زشت بهم میداد بهش گفتم خوبه برم فلان کارو بکنم که دیگه دیگه اش نخورده دهن سوخته نشم بابام به جایی که بزنه تو دهن اون اومد به من سیلی زد

یک بار جنگ روانی انداخت بابام دمپایی پرت کرد سمت صورتم اینقدرررر حس تحقیرش زیاد بود که حد نداره

همه جا میشینه میگه من شوهرمو علیه بچه هام پر میکنم بزنشون دعواشون کنه و....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرته یا نامادری؟

نظر من صرفا برای استاتر با نظرم مخالفی، مهم نیست .به شما ربطی نداره که بخوای ریپلای بزنی بی شخصیتی اگه مخالف باشی و بخوای ریپلای کنی و دنبال بحث باشی.آدم های تندرو در هر عقیده و مذهبی به هیچ عنوان تاکید میکنم به هیچ عنوان نه در تاپیک های من کامنت بزارن و نه کامنت منو ریپلای کنند.باشد که اشک بعدیمان،اشک شوق باشد.وطن🦁❤️

بقران خود مامان منه تازه مامان من گفت جن.. از خونه انداختم بیرون لباسامو پرت کرد تو خیابون به بابام گفت قرص بگیر بخوره بمیره راحت شیم هرمز میگه کاش یه پسر معتاد داشتم ولی تورو نه

همش واقعیه

تازه پدرمم معلم بوده خیر سرش

به بابام میگه برای اثبات عشقت به من باید بچه هاتو تحقیر کنی بزنی

فقط به من و پدر و مادر وو خواهر و برادر و خواهرزاده و برادرزاده و زن داداش و شوهر خواهرم بچسبی

چراااا به بچه هات پول دادی محبت کردی

بابام مطیعشه