2777
2789
عنوان

فیلر صورت

84 بازدید | 13 پست

آذر ماه بود من رفتم ژل بزنم من فقط میخواستم دو سی سی ژل گونه و یک سیسی خط خنده بزنم این دکتره ژل گونمو کرد چهار سیسی میگفت احتیاج داری ژل لبم هم پنج سال پیش زده بودم اما دیکه نمیخواستم بزرگتر بشه تمدید نکردم میگفت ژل لبم لازمه هر چی میگفتم نمیخوام گوش نکرد و یک سیسی هم ژل لب زد من خودم لاغرم گونه هم نداشتم صورتم صاف صاف بود میگفت تازه اینم کمه همش یک ماهه آب میشه مجبور میشی بیای تمدید کنی منم گفتم لابد راست میگه دو ماهه گذشته ژلای من حتی یک درصد هم نسبت به روز اول کمتر نشده تازه حس میکنم بیشتر شده نمیگم زشت شدم ولی خیلی خیلی تابلو شدم هم لبم هم گونم کامل معلومه تزریقه خیلی عصبیم من میخواستم صورتم ظریف بمونه فقط سر حال تر بشه نه این طوری باد کنه چرا این آدمایی که کار زیبایی میکنن به حرف مراجع ها گوش نمیدن هر کار دلشون میخواد میکنن لبم شبیه کوکتل شده😐

کو بذار ببینم

من ۳۴سالمه هیچ عملی انجام ندادم هیچییییی

خیلی خوشحالم از اینکه تو به دنیا اومدی تودنیا فهمید که توانگار نیمه گمشدم‏ی تو ، زندگی خیلی خوبه چون که خدا تورو داده روز تولدم برام فرشتشو فرستاده خدا مهربونی کرد تورو سپرد دست خودم دستتو گرفتمو فهمیدم عاشقت شدم خدا مهربونی کرد تورو سپرد دست خودم دستتو گرفتمو فهمیدم عاشقت شدم آورده دنیا یه دونه اون یه دونه پیش منه خدا فرشته هاشو که نمیسپره دست همه تو نمیومدی پیشم من عاشق کی میشدم به خاطر اومدنت یه دنیا ممنون توام خدا مهربونی کرد تورو سپرد دست خودم دستتو گرفتمو فهمیدم عاشقت شدم خدا مهربونی کرد تورو سپرد دست خودم دستتو گرفتمو فهمیدم عاشقت شدم❤️😍Amir janm

این فقط به فکر پول بوده

وگرنه دکتری ک من میرم پیشش با اینکه صورنم بینهایت لاغره و سیب گونه اصلا ندارم بهم میگه هرکدوم نیم سی سی واست تزریق میکنم که ظریف و دخترونه بمونی

خیلی اشنباه کردی.. حداقل برو فیلر چانه بزن که صورتت کشیده تر شه چون وقتی فبلر گونه میزنی حتمن باید چانه هم بزنی که صورتت حالت گرد و مصنوعی نشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کو بذار ببینم من ۳۴سالمه هیچ عملی انجام ندادم هیچییییی

نمیتونم عکس بزارم ولی خب تابلو شدم بخاطر رژیم صورتم خیلی لاغر شده بود گفتم سرحالش کنم نه اینطوری

چه مارکی تزریق کرد

منم رفته بودم هایفو اپراتوره هی اصرار میکرد همین امروز فیلر چونه هم بزن ۱ میلیون میگیریم ازت😐😐

گفتم بابا ولم کن یه میلیون فیلر چیه آب خالی هم بخوای تزریق کنی گرون تر از این میشه پس فردا یه مشکلی پیش میاد

نمیدونم چرا انقد اصرار میکنن😐

ساقی نی نی سایت هستم اینم نمونه کارم ☠️💊... - متاهلم مردک درخواست نده. - نر تو تاپیکم نیاد!

این فقط به فکر پول بودهوگرنه دکتری ک من میرم پیشش با اینکه صورنم بینهایت لاغره و سیب گونه اصلا ندارم ...

فیلر چونم برام زد یادم رفت بگم کلا هر کاری دوست داشت انجام داد

نمیتونم عکس بزارم ولی خب تابلو شدم بخاطر رژیم صورتم خیلی لاغر شده بود گفتم سرحالش کنم نه اینطوری

دکترا چقد عوضی شدن

حق داری بخدا

منم میخواستم برم فیلر زیر چشم بزنم برا گودی ترسیدم اینو گفتی

باید فکر کنم کلینیکای ک تزریق نچرال انجام میدن بری

خیلی خوشحالم از اینکه تو به دنیا اومدی تودنیا فهمید که توانگار نیمه گمشدم‏ی تو ، زندگی خیلی خوبه چون که خدا تورو داده روز تولدم برام فرشتشو فرستاده خدا مهربونی کرد تورو سپرد دست خودم دستتو گرفتمو فهمیدم عاشقت شدم خدا مهربونی کرد تورو سپرد دست خودم دستتو گرفتمو فهمیدم عاشقت شدم آورده دنیا یه دونه اون یه دونه پیش منه خدا فرشته هاشو که نمیسپره دست همه تو نمیومدی پیشم من عاشق کی میشدم به خاطر اومدنت یه دنیا ممنون توام خدا مهربونی کرد تورو سپرد دست خودم دستتو گرفتمو فهمیدم عاشقت شدم خدا مهربونی کرد تورو سپرد دست خودم دستتو گرفتمو فهمیدم عاشقت شدم❤️😍Amir janm

دکترا چقد عوضی شدنحق داری بخدامنم میخواستم برم فیلر زیر چشم بزنم برا گودی ترسیدم اینو گفتیباید فکر ک ...

اره دقت کن از این دکترای تو سیریش نباشن چون حیفه صورت از نچرالی بیفته فقط یکم بهتر شه نه مصنوعی

28 تومن یه جوانسازی هم انجام داد 30 تومنی شد

جوانسازی خوبه ؟ازش راضی هستی

جوانسازی خوبه ؟ازش راضی هستی

والا قطعا جوانسازی بیشتر از این قیمته چند تا خال و لک تو صورتم داشتم با دستگاه برد یه چیزیم زد به پوستم چند دقیقه مالید با دستگاه پوستم یکم شفاف شد ...هیچ ژلی تزریق نکرد برای جوانسازی