2777
2789
عنوان

کیست تخمدان

206 بازدید | 41 پست

خانما من ۲۰سالمه دوماهه پریودام ده روز عقب میفته قراره شیشم بشم این ماه نشدم رفتم سونو گفت کیست تخمدان داری نوشته بود نسبتا نامنظم بادیواره ضخیم حاوی سپتا ک ب نفع هموروژیک یا اندومترهمچین چیزی

تابردم دکتر انقد گریه کردم خودمو زدم من استرسی وس واسیم گفتم سرطانه دکتر گف هیچی نیس خیلی کوچیکه اصن این سایزارو کیست حساب نمیکنیم بعد گفتم نوشته نامنظم گف خوب باشه هیچی نیس تونت خوندم نامنظم بودن کیست خطر ناکه دلم اروم نمیگیره همش گریه میکنم دارم دق میشم کسی همچین چیزی داشته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکترو ول کردی اینترنت رو چسبیدی؟؟؟منم کیست نامنظم داشتم بعد مدتی سونو دادم خودش رفته بود

تورخدا راست میگی 🥱😭😭من ازاون نامنظمیش خوف کردم میلرزم

شنیدم نامنظم اخه برسی میخواد

شما قرص چی خوردی ب من دزولیست همچین چیزی داده

سرطان چیه بابا !!!

چه شانسی اوردی سریع فهمیدی اگر اندومتریوز هست

زده کیستت هموراژیکه یعنی کیست خونی

ولی احتمالش زیاده اندومتریوز باشه

چراکه اینا کیست اندو رو با کیست هموراژیک نمیتونن خوب تشخیص بدن

درد پریودات شدید نبود؟؟؟

اگر کیست هموراژیک هست

از یه دکتر درست حسابی باید وقت بگیری

کدوم شهری؟

اگر تهرانی معرفی کنم کجا بری ❤️❤️❤️

بعدم اینکه

استرس نداره😐❤️

چیز بدخیمی نیست

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

منم هموراژیک سپتا دار ۵ سانتی داشتم دقیقاااا حال تورو داشتم وقتی فهمیدم، ۴ ماه قرص خوردم خوب شدم، حت ...

وای دکتر بتو چی گف خیلی میترسم 😭😭😭فک کنم همینو داده طریقه مصرفشونو یادم رف بس ترسیدم

الان فکز میکنم سرطان دارم

تورخدا راست میگی 🥱😭😭من ازاون نامنظمیش خوف کردم میلرزم شنیدم نامنظم اخه برسی میخوادشما قرص چی خورد ...

من کیست نامنظم داشتم.

دو سال پیش یک محرم فهمیدم تا رفتم دکتر مردم ک زنده شدم

تازه من فوق تخصص رفتم، گفت من حرفم ستدیت داره یا اینترنت؟؟

گفت اینترنت جوری طبقه بندی شده همه چیز رو ب سرطان ربط بده

وای دکتر بتو چی گف خیلی میترسم 😭😭😭فک کنم همینو داده طریقه مصرفشونو یادم رف بس ترسیدمالان فکز میکن ...

ب منم گفت اگ با دارو خوب نشه اندومتریوزه ک من خداروشکر خوب شدم،دارویی ک بهت داده تو کامنت قبلیت خوندم برای اندومتریوزه، ی دکتر دیگه هم برو حتما

سرطان چیه بابا !!!چه شانسی اوردی سریع فهمیدی اگر اندومتریوز هستزده کیستت هموراژیکه یعنی کیست خونیولی ...

🥲🥲🥲نوشته ب نفع هموراژیک یا اندومتریما

من ترسیدم چون دیدم زده نامنظم بل دیواره نسبتا ضخیم

بعددکتره خیلی ریلکس رفتار کرد

تونت نوشته ممکنه بد باشه

من پریودام خیلی مرتب بود وزنم ده کیلو رف بالا با قرص یهواینجوری شدم خیلی ترسیدم

تورخدا راست میگی 🥱😭😭من ازاون نامنظمیش خوف کردم میلرزم شنیدم نامنظم اخه برسی میخوادشما قرص چی خورد ...

.

🔹 «نامنظم بودن دیواره» یعنی چی؟

عبارت “نسبتاً نامنظم با دیواره ضخیم” توی گزارش سونو، توصیف تصویریه نه تشخیص خطرناک.

یعنی پزشک سونو فقط ظاهر کیست رو شرح داده. خیلی از کیستهای عملکردی هم ممکنه کمی نامنظم دیده بشن، مخصوصاً اگه داخلش خون یا بافت باشه.

این اصلاً نشانهی سرطان نیست

جواب هوش مصنوعی بود