2777
2789
عنوان

سادگی تا چه حد

519 بازدید | 11 پست

یه دختر اومد خونه فامیلامون در زد گفت دوتا موتوری دنبالم کردن فرا کردم (پیاده بود ).می گفت اگه ماشین دارید منو برسونید .اونام می خواستن با ماشین برسونن من به زور نداشتم .نمیدونم قصدش چی بود ولی داشت دروغ می گفت .چون اگه با موتور دنبالش کرده بودن اون پیاده بود بهش می رسیدن دیگه ،آهو که نیست که سرعتش از موتور بیشتر باشه 😶بهش گفتم شماره مادرت بده زنگ بزنم بیاد دنبالم گفت نمیشه ....گفتم وایسا برات اسنپ بگیرم فرار کرد معلوم نشد کجا رفت .....ولی همه اش تو ذهنم می گذاره قصدش چی بوده ....

به من و تو ربطی ندارد.

خدا میدونه.

همه چیز را به خدا می سپارم. دعا کنید برام، منو حلال کنید اگه حقی ازتون خواسته یا ناخواسته ضایع کردم. خواهشمندم برا شادی روح داداشم دعا کنید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به دروغگو نباید کمک کرد چون معلومه یه کاسه زیر نیم کاسشه،جوانب کار هم باید همیشه سنجید ،با فکر کمک ک ...

اتفاقا کار درستی کردید

اون دختر خانمه با موتوری ها همدسته

میخواسته یک آدرس برهوت بده تا ماشین طرفو ازش بگیرن راحت

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

یه بار مامانم فرار کرده بود خونه یه غریبه که راننده تاکسی فکر کنه خونش اونجاس میگفت رفتم تو خونه هی اقاهه میگفت چی میخوای تو کی بعضی وقتا مجبورن بنده های خدا

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁

ممکنه از طرف دشمنی کسی اومده باشه براشون دام پهن کرده بوده باشن احتمالش زیاده چون نه شماره مادرش داده نه گزاشته براش اسنپ بگیرین

شایدم میخواست سوار ماشینشون بشه چیزی جا بزاره زنگ بزنه پلیس و ..تو دختر خیلی باهوشی هستی احسنت بهترین کارو کردین