negarttt مدیر استارتر عضویت: 1403/04/17 تعداد پست: 288 عنوان عمل فمتولیزیک 64 بازدید | 6 پست سلام دوستانکسی اینجا عمل فمتولیزیک انجام داده؟من میخوام انجام بدم میترسم از دردش چون یکم روی چشمام حساسمبعد اینکه چقدر بعد خوب میشه و میه به لپ تاپ و گوشی نگاه کرد؟یه سوال مسخره دیگه اینکهنکنه وسط عمل چشمامو ببندم😭 1404/11/12 | 23:50 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اهوماهی عضویت: 1399/01/19 تعداد پست: 3880 ۳ روز درد داری .چشمات میسوزه و اب ریزش داری .برای عمل یک چیزی رو بین دو تا پلکت قرار میدن که چشمات بسته نشه
negarttt مدیر استارتر عضویت: 1403/04/17 تعداد پست: 288 ۳ روز درد داری .چشمات میسوزه و اب ریزش داری .برای عمل یک چیزی رو بین دو تا پلکت قرار میدن که چشمات ب ... واقعا سه روز؟بعد دردش چجوریه؟ خیلی آزاردهنده ست؟مثلا نمیشه خوابید؟
اهوماهی عضویت: 1399/01/19 تعداد پست: 3880 واقعا سه روز؟بعد دردش چجوریه؟ خیلی آزاردهنده ست؟مثلا نمیشه خوابید؟ میشه بخوابی .مسکن میدن دردشو آروم میکنه .بستگی به آستانه دردت داره مثلا من خودم دو روز اول اذیت شدم . نه بگم درد شدید داشت یه جورایی کلافه کننده بود .بعد از ۳ روز هم دیگه درد نداری اصلا
negarttt مدیر استارتر عضویت: 1403/04/17 تعداد پست: 288 میشه بخوابی .مسکن میدن دردشو آروم میکنه .بستگی به آستانه دردت داره مثلا من خودم دو روز اول اذیت شدم ... مرسی عزیزمشما فمتولیزیک کردین؟