2777
2789
عنوان

حقمه یا نه

1 بازدید | 6 پست

من دو روز پیش تولدم بود ولی امسال با توجه به حال و هوای این روزا که همه غصه دارن من نه تولد گرفتم نه استوری گذاشتم و از خانوادم خواستم هیچ کاری نکنن

ولی دوستام که من همیشه راس ۱۲ روز تولدشون رو تبریک میگفتم زودتر از همه حتی یه پیام ندادن بگن ما به یادت بودیم یا حتی حالمو بپرسن

بنظرتون باید ناراحت شم یا نه؟ یا شرایط حکم میکنه ناراحت نشم؟

شایدم از بس فشار عصبی و تنهایی و غصه داشتم اخیرا خیلی حساس شدم ؟

شما بودین ارتباط رو ادامه میدادین؟

🤍Devils' Angel🤍

تولدت مبارک باشه عزیزم 🥰🎂🎈🎉

مرسی که استوری و اینا نزاشتی به احترام مردممون ولی شاید اینقدر غم دار بودن هم خوب نباشه! درسته اوضاع بده و هممون حالمون گرفته ست ولی خب دیگه زندگی همینه یجاهایی باید خوشحال باشیم یا حداقل سعی کنیم خوشحال باشیم تا اطرافیانمونم روحیه بگیرن... منم چند وقت پیش تولد پدرم بود البته اوایل دی ماه بود تازه ولی ما هم فقط یه کیک کوچیک گرفتیم و خانوادگی خودمون چهارتایی تبریک گفتیم چون از لحاظ روحی خیلی حالش بد بود و یه جشن خیلی ساده داشتیم ... در حد همین چند دقیقه شوخی و کیک و چای یه ساعت دور هم بودیم. بنظرم اینجوری بهتره تو خلوت باشه تا اینکه اصلا نباشه چون خودش افسردگی میاره

درمورد تبریک هم واقعا اکثر آدما یادشون نمیونه تا استوری اینا نزاری! 😅 من خودم الان نه حوصله دارم حتی استوری دوستامو ببینم نه جواب کسیو بدم نه هیچی برا دوستمم درمورد یه دکتر برا عمل بینی سوال کردم جواب نداد ینی میخوام بگم کلا کسی حوصله و اعصاب نداره حساس نشو که کسی تبریک نگفته الان ادما حوصله خودشونم ندارن... اگه واقعا خواستی بدونی براشون مهمی یا چی و یادشون بوده یا نه و... سال دیگه ایشالا که اوضاع و حال مردم خوب بود یه روز دیرتر استوری بزار ببین کیا به موقع تبریک میگن و یادشون بوده :)

تولدت مبارک باشه عزیزم 🥰🎂🎈🎉مرسی که استوری و اینا نزاشتی به احترام مردممون ولی شاید اینقدر غم دار ...

مرسی عزیزم تولد باباتون مبارک باشه انشالله سایشون مستدام

من واقعا شرایط تولدمو نداشتم یه چشمم اشک بود یه چشمم خون ولی خیلی احساس تنهایی داشتم و ته دلم میگفتم کاش دوستام بیان الکی مثلا حالمو بپرسن تبریک بدرک تا آخر روز تولدمم چشمم به گوشیم بود

ولی درست میگین مردم از دغدغه های زیاد ممکنه فراموش کنن و طبیعیه با شایدم اونا حالشون مثل من بوده

مرسی از اینکه وقت گذاشتین از تجربتون گفتین🙏🏻🙏🏻

🤍Devils' Angel🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم تولد باباتون مبارک باشه انشالله سایشون مستدام من واقعا شرایط تولدمو نداشتم یه چشمم اشک بو ...

راستش من کلا از کسی زیاد انتظار ندارم... از چند سال پیش که افسردگیم کم کم شدید تر شده یکم توقع توم ایجاد شده مخصوصا وقتی برای کسایی کاری کردم ولی برای من تلاشی نکردن مثلا برای دوستم کیک مخصوص سفارش دادم و روش نقاشی کردم خودم فرش ترکمن رو چون دوست داشت حتی ندادم چاپ انقدر برام ارزش داشت چون خودم نقاش هستم طراحی کردم و درست کردیم و بردمش کافه و اینا از یک ماه قبل برنامه ریزی کردم در حد توانم خوشحالش کنم ولی اون برا تولد من هیچ کاری نکرد منم ناراحت نشدم ولی پیش خودم گفتم من چقد احمقم ادما کسی براشون مهم نیستن برا همین دیگه از این کارا برا کسی نمیکنم مگه اینکه کاری برام کرده باشه چون حس میکنم بهم توهین شده البته اون انقدر دوست و رفیق دورش هست هر بار تولدش 5،6 بار تولد داره ولی من اینطور نیستم خیلی تنهام برا همین سعی میکنم مقایسه نکنم ولییی اگه جات بودم از خانواده یکم توقع داشتم حداقل یه کیک بگیرن یا کادو حالا بدون جشن و بزن و بکوب چون اتفاقا ادما وقتی حالشون بده اجتیاج دارن یکم سرخودشونو با یه بهونه ای گرم کنن... نمیدونم حالا چقدر جدی بهشون گفتی هیچ کاری نکنن ولی خب دیگه فراموشش کن ❤ ببخشید طولانی شد

موفق باشی

مرسی عزیزم تولد باباتون مبارک باشه انشالله سایشون مستدام من واقعا شرایط تولدمو نداشتم یه چشمم اشک بو ...

راستی ممنون از تبریک شما، به همچنین امیدوارم در کنار خانواده شاد و در آرامش باشید و هممون روزای خیلی خوبی رو تجربه کنیم 🦢

راستش من کلا از کسی زیاد انتظار ندارم... از چند سال پیش که افسردگیم کم کم شدید تر شده یکم توقع توم ا ...

وای غصم گرفت خیلی بده اینهمه تلاش کنی دوستت کاری نکنه

فدا سرت :(

ایشالا یه رفیق خوب بیاد همه چیزای قبل رو جبران کنه برات🙏🏻

🤍Devils' Angel🤍