2777
2789
عنوان

دلم گرفتس

224 بازدید | 20 پست

شوهرم خیلی بهم آزار میرسونه همش خانوادم تحقیر میکنه. همش به خونه داریم ایراد میگیره به غذا درست کردنم به همهههههه چیزم . از صزح که پا میشم میشورم میپزم پسرم هی میریزه من جم میکنم اگه اسباب بازیا پسرم وسط باشه میگه شلخته ای و جم کن و با بقیه زنا فرق داری من روزی هزار بار جم میکنم ولی بچه بازی نیاز داره و نمیشه سخت گرفت. خونمون قدیمی و اتاق  اتاق مثلا باید برم بیرون‌ تو حیاط تا برسم تو خواب و اتاق بچه‌. جلو دیگران باهام بد حرف میزنه کوچیکم میکنه . من قبلا بیزینس میکردم یک ملیون ششصد سرم کلاه رفت شوهرم داد از اون موقع همش تحقیرم میکنه نت برام نمیخره گوشی وقتایی که پسرم میخوابونم فقط دست میگیرم اگه یه دقیقه ببینه دستمه  همش توهین میکنه که باید ازت بگیرمش و این حرفا. به فکر خودکشی افتادم داغونم😔

خانوادمم میگن بساز . اونجا هم نمیتونم برم جایی ندارم راه برگشت ندارم تورو خدا راهکار بدید بچم بی مادر میشه بخاطر اون دارم میسازم ولی توانم تموم شده 😔😔 

بعد میام میخونم ببخشید طولانی شدنمیخواستم تیکه تیکه بنویسم💜

من حرف زدن باتورو دوست دارم موضوع اصلا مهم نیست!!!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولا خدا صبرت بده دوما بخدا شرایطط خیلی بهتر از منه‌..

بهتره به تاپیکهام سربزنی میفهمی چیا کشیدم و میکشم....

بخدا فقط بخاطر بچم تحمل میکنم..

دنیا دوروزه توام بخاطر بچت بمون و طلاق نگیر عزیزم بخدا اون طفل معصوم ماااادر میخاد

🦄you're the most expensive  thing that I have 

سیم کارت رایگان رایتل بگیر با بیمه ، سیزده تومن شار ژ سه گیگ میده یک ماهه، خودشم نت رایگان داره ، ب نظرم همسرت داره اذیت می‌کنه هرکار کنی بهونه اش رو میگیره ، سعی کن بهونه دستش ندی ،زمان بگذره انشالا خوب میشه

هرچقدر صبورتر میشوی ،دنیا پرروتر میشود😕

خدا کمکت کنه..اصلا به خودکشی هم فکر نکن

قدر پسرتو بدون..ببین چقدر از ادما تاپیک نازایی میزنن ..چقدر دلشون بچه میخوان..ناشکری نکن ..توکل کن به خدا ..خدا شوهرتو سر به راه میکنه

اگه دلت شکست بسپارش به خدا ..خدا جوابشو میده 

غصه نخور..پسرتو بغل بگیر راحت بخواب 

من تو این تاپیکا زیاد دیدم که بچه چن ماهِ ..چن ساله از دست دادن

قدر بودن کنار پسرتو بدون 💚👦

خـداجـونم ممنونـم ازتـ ..به خاطر همسـر مهربـوونـ ..به خاطر دوقلوهای شیطـوونـ ..به خاطر نیم دونه ای که بهم هدیـه دادی و..پس گرفتیـ ..میدونم الان جاش بهتر از دلـ💔ـه منهـ ..لطفا مواظبش باشـ ..👼

عزیزم از تاپیکت خیلی ناراحت شدم!💔

اولا خستهههههه نباشی😚بابت تحملت و همه چی!

من چون مجردم نمیتونم اظهار نظر خاصی کنم!

تو تمام تلاشتو داری میکنی برای زندگی!

امیدتو از دست نده و توکل کن به خدا!☄

ان شاءالله همه چی درست میشه!

سوره مبارکه الشرح آیه ۶

إِنَّ مَعَ العُسرِ يُسرًا﴿۶﴾

(آری) مسلّماً با (هر) سختی آسانی است💗

سلام (-:
عزیزم از تاپیکت خیلی ناراحت شدم!💔 اولا خستهههههه نباشی😚بابت تحملت و همه چی! من چون مجردم نمیتونم ...

خیلی خستم این بار ۶ دارم گریه میکنم امروز 

دعام کن 😙😔

خدا کمکت کنه..اصلا به خودکشی هم فکر نکن قدر پسرتو بدون..ببین چقدر از ادما تاپیک نازایی میزنن ..چقدر ...

ممنونم بابت دلداریت  دعام کن خیلی ضعیف شدم توانم تموم شده

سیم کارت رایگان رایتل بگیر با بیمه ، سیزده تومن شار ژ سه گیگ میده یک ماهه، خودشم نت رایگان داره ، ب ...

بحثم نت خریدن نیست بحثم اذیت کردنش وقتیم که نت نمیامو گوشی دستم نیست تی وی میبینم میگه کارت شده نشستن پا تلوزیون

ممنونم بابت دلداریت  دعام کن خیلی ضعیف شدم توانم تموم شده

درکت میکنم..تو ماه رمضون چله زیارت عاشورا بردار نه واسه اینکه زندگیت رو به راه بشه ..به نیت اینکه حالت خوب بشه..اون وقت میبینی همه چی جور شده ..همه چی اونجوری که دوس داری شده😊

خـداجـونم ممنونـم ازتـ ..به خاطر همسـر مهربـوونـ ..به خاطر دوقلوهای شیطـوونـ ..به خاطر نیم دونه ای که بهم هدیـه دادی و..پس گرفتیـ ..میدونم الان جاش بهتر از دلـ💔ـه منهـ ..لطفا مواظبش باشـ ..👼
اگه از اول ای طوری نبوده شاید بشه درستش کرد؟!!

از اول خیلی کم بود هی بیشتر شد سال اول عروسیمون نمیزاشت برم خونه پدرم و فامیلام بعدش به تلوزیون دیدنم گیر میداد نمیزاشت برم بیرون و تفریحم نداشتم فقط مرگم درستش میکنه 

اولا خدا صبرت بده دوما بخدا شرایطط خیلی بهتر از منه‌.. بهتره به تاپیکهام سربزنی میفهمی چیا کشیدم و ...

خدا کمکمون کنه 😔

به طلاق فکر نمیکنم فقط به فکر مرگم