2777
2789
عنوان

جراحی دندان عقل

61 بازدید | 7 پست

سلام دوستان یک سوال،من وارد روز ششم جراحی دندون عقلم میشم دکتر بهم دهانشویه داد.تاالان استفادع کردم ولی میخام ببینم میشه بجاش ازاب نمک استفادع کنم واس ضدعفونی اون ناحیه؟اخه از بو دهانشوییه خشم نمیاد.شاید بتونم تا یک هفتع تحمل کنم.دوستانی ک تجربه یااطلاع دارین،بعد کشیدن بخیه میشع اروم اروم اون قسمتم مسواک بزنم و دیگ از دهانشویه استفاده نکنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره من کشیدم اصلا دهانشویه استفاده نمیکردم. همون اب نمک

ولی خب چند روزی چون دهنم باز نمیشد یکم دندونام جرم گرفته بود بعدش اوکی شد

شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترس‌ها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا می‌ترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...

آب نمک آره ، مسواک تا یک ماه خیر

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

شما دکتر بعد جراحی چع قرصایی بهتون داد؟

من عمل نکردم از یه دستیار دندانپزشک پرسیدم ، اشنا هستن

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود