2777
2789
با مدرنت مگه درست ميشه ؟ بايد عاقلانه تصميم بگيري 

حد اقل راحت ک میشم  دیوانم کردن از ی طرف بدی اونا از ی طرف خوبی بیش از حد خانوادم بهشون پروشون کرده فک کردن عنین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دخترم آرومتر فک کردی خودتو بکشی اونا ناراحت میشن. دوتا انگ دیگه ام بهت میچسبونن  من تزم میگه ب ...

خدا ازشون نگذره زندگیمو سیاه کردن ....همه حسرت منو خانوادمو میخورن بعد اینا هزار تا دری وری ب خونواده من گفتن 

خب چرا طلاق نمیگیری

میگم ک خانوادم همش ماست مالی میکنن اینا پروشون کردن فک کردن خبریه...قبول دارم شوهرم خودش عالیه اما کم کم داره رنگ عوض میکنه نشون نمیده ها اما میفهمم هر از گاهی ی حرفایی میگه یا تکرار میکنه حرفا اونارو.. حالا خودش 4ماه قهر بود باشونا ی هفتم نیس رفته خ.نشون ادم شدن

اره اصن نمیگن منم هستم دلم ب شوهرم خوش بود رفتارشم عوض نشده تو این هفته ...امشب باش حرفیدم دیدم داره ...

😐😐😐😐 دور از جون

چی بگم

نمی فهمن که زنشون باید توی راس همه ی امور و مسایل باشه

سعی کن اول درست و مهربون باهاش حرف بزنی مطرح کنی اگه درست نشد اون وقت دیگه بخوابون دهنش😑

Dance me to the end of Love...
اصلا باهاشون کاری نداشته باش دوران عقد خیلی بد مخصوصا اگه گیر آدمای زبون نفهم بیفتی  کاش زودتر ...

4ماهه زدم بیرون نمیگن زنده ای یا کرده مگه میشه ی خانواده انقد بی مسئولیت 

بخدا ن عقدم کاری کردن ن هیچ مناسبتی ..ن کادو تولدی هیچی با اینکه همیشه بهترینشو بی منت انجام دادم بر ...

به نظرم کسی که از الان تهمت زده و بدرفتاری میکنه رو بذار کنار،اگه شوهرت خوبه و هواتو داره خداروشکر،بیخیال بقیه شو،اینقد رابطتو کم کن که بدتر بمیرن،حرصم گرفت اه

بترسین از آدم راستگو،که اگه دروغ بگه حرفش سند؛و همه باور میکنن😐
😐😐😐😐 دور از جون چی بگم نمی فهمن که زنشون باید توی راس همه ی امور و مسایل باشه سعی کن اول درست ...

خستم کردن.  ..ادم نیست خانوادش...دری وری میگن همش. . ....منت کار نکرده رو میذارن...بعد برا خودشون سفر خارجیشون براهه گوشی اپل خریدنشون براهه ماشین دخترشونو عوض کردن براهه اما نداشتن تولد من یکم از کادوهایی ک بشون دادمو پس بدن 

میگم ک خانوادم همش ماست مالی میکنن اینا پروشون کردن فک کردن خبریه...قبول دارم شوهرم خودش عالیه اما ک ...

میدونی الان که تو عقدی چقد جلویی و حرف زور دستته 

اصلا خودتو ناراحت نکن حیف تو که ناراحت بشی بزا اون زجر نداشتن بکشه

به نظرم کسی که از الان تهمت زده و بدرفتاری میکنه رو بذار کنار،اگه شوهرت خوبه و هواتو داره خداروشکر،ب ...

شوهرم خوبه اما نمیدونم تا کی قراره خئب بمونه تهش خانوادشن اگه برگرده سمتشون چی

شوهرت خوبه در کل؟  اگه هواتو نداره بعدد خیلی سخت میشه زندگیت

اره خوبه اما ی هفتس رفته قرار بود با خانوادش بحرفه بیان دنبال منم ...بش امشب میگم میگه خودت بیا یا خودم تنها میام کسی نمیاد ...میگم مگه تو بیرونم کردی ک تو بیای دنبالم زده زیر چیزی ک علنا و عینا دیده میگه نه کسی،بیرونت کرده....حالاخودش 4ماهه داره میگه ها اصن موندم وختی ی دفعه حرفا خودش یادش رف