میگم ک خانوادم همش ماست مالی میکنن اینا پروشون کردن فک کردن خبریه...قبول دارم شوهرم خودش عالیه اما کم کم داره رنگ عوض میکنه نشون نمیده ها اما میفهمم هر از گاهی ی حرفایی میگه یا تکرار میکنه حرفا اونارو.. حالا خودش 4ماه قهر بود باشونا ی هفتم نیس رفته خ.نشون ادم شدن
بخدا ن عقدم کاری کردن ن هیچ مناسبتی ..ن کادو تولدی هیچی با اینکه همیشه بهترینشو بی منت انجام دادم بر ...
به نظرم کسی که از الان تهمت زده و بدرفتاری میکنه رو بذار کنار،اگه شوهرت خوبه و هواتو داره خداروشکر،بیخیال بقیه شو،اینقد رابطتو کم کن که بدتر بمیرن،حرصم گرفت اه
بترسین از آدم راستگو،که اگه دروغ بگه حرفش سند؛و همه باور میکنن😐
😐😐😐😐 دور از جون چی بگم نمی فهمن که زنشون باید توی راس همه ی امور و مسایل باشه سعی کن اول درست ...
خستم کردن. ..ادم نیست خانوادش...دری وری میگن همش. . ....منت کار نکرده رو میذارن...بعد برا خودشون سفر خارجیشون براهه گوشی اپل خریدنشون براهه ماشین دخترشونو عوض کردن براهه اما نداشتن تولد من یکم از کادوهایی ک بشون دادمو پس بدن
اره خوبه اما ی هفتس رفته قرار بود با خانوادش بحرفه بیان دنبال منم ...بش امشب میگم میگه خودت بیا یا خودم تنها میام کسی نمیاد ...میگم مگه تو بیرونم کردی ک تو بیای دنبالم زده زیر چیزی ک علنا و عینا دیده میگه نه کسی،بیرونت کرده....حالاخودش 4ماهه داره میگه ها اصن موندم وختی ی دفعه حرفا خودش یادش رف