2777
2789

دوبار که جیش کنه کش دورش خیس میشه هر جا نشست نم پس میده من که اصلا راضی نبودم یه چیز الکیه

من مای لیدی گذاشتم تو شورتش خیلی راحت البته هر چند دقه میبردم دستشویی ولی مواقعی که فراموش میکردم میدیدم فقط می لیدی خیسه و نه شورت و نه شلوارش خیس نیست راحت مای لیدی رو عوض میکردم خیلی تمیزتر و مرتب تر از شورت آموزشی بود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از بغل پاها نم میده برا من که میداد فقط پول حروم شد اصلا بدرد نخورد درضمن تا بچه خودش رو خیس نکنه یا ...

با این وصعیت دلار و گرونی و این چیزا میخوام چند تا شورت اموزشی بگیرم و گاهی که تو خونه هستم جای پوشک پای بچه کنم سه ماه و نیمشه  یعنی به درد نمیخوره؟

دوبار که جیش کنه کش دورش خیس میشه هر جا نشست نم پس میده من که اصلا راضی نبودم یه چیز الکیه من مای ل ...

منظورت نوار بهداشتیه؟

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ

منم استفاده کردم برای پسرم اصلا نمیفهمیدم کی کردا کی نکرده چون همیشه خیس بود یبار عرق کرده بود ییار ادرار خیلی بیخوده. اخر مجبور شدم پوشکو دراوردم با شورت معمولی خودشو خیس کرد تا کم کم یاد گرفت. ولی هنوز شبو ادرار میکنه. اینو نتوستم یادش بدم

اگر با دیگرانش بود میلی، چرا ظرف مرا بشکست لیلی
با این وصعیت دلار و گرونی و این چیزا میخوام چند تا شورت اموزشی بگیرم و گاهی که تو خونه هستم جای پوشک ...

سه ماه ونیمه!!  فکر نکنم اندازش باشه معمولا واسه دوساله درست میکنن 

ولی برا اونم احتمالا نم بده چون نوزاد ادرارش زیاده

من خریدم واسه پسرم فروشنده گفت واسه جیش نیست فقط واسه وقتی که نم داد یا کوچولو در رفت نم نزنه بیرون من راضی بودم البته خیلی کلفت بود و توش حوله داشت عرق میکرد ولی جایی رفتنی خوب بود پسرم چون دوسش نداشت زود یاد گرفت میکفتم نگی میپوشونم زود زود میگفت 

سه ماه ونیمه!!  فکر نکنم اندازش باشه معمولا واسه دوساله درست میکنن  ولی برا اونم احتمالا ...

من ی مدل شورت چسبی گرفتم توش پارچه میزارم خوبه خودشم راحته البته چون پاهاش میسوخت اینکارو کردم ولی از وقتی گرفتم روزی ی پوشک استفاده میکنم اون نزدیک ظهر ک وقت پی پی کردنشه 

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.