2777
2789
عنوان

ای بابا😅

203 بازدید | 19 پست

اگه گذاشتین من امشب یه تاپیک و تا اخر بفهمم چی شد همشون ک ترکیدن 🤣

من اون زخمی رو خوردم ک تو از حس کردنش مردی💔 میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستی🙏💓

این نترکه صلوات

(آقا هستم   ) ‌یاد بگیر اگه بدی کردن بت، صاف کنی،ولی نره لبخندت...!  از اون مدلا من ندارم که بشینم پای حرف، از اون مدلام که حرف می زنم با یه اخم! من اینجوریم، چرا فکر میکنی باید مثه بقیه باشم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این نترکه صلوات

ایراد نداره عشقم موضوع مهمی ک نداره تاپیکم فقط خندم گرفت هر چیو رفتم بخونم هی وسطش زد حذف شده 😁😁

من اون زخمی رو خوردم ک تو از حس کردنش مردی💔 میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستی🙏💓
عشقم؟😕 آقائه ها

😑😑😑

تا حالا ب کسی نگفتی عشقم؟ 

من تیکه کلاممه، دوس نداشتی ببخشید😕🙏

اره وسطای اون بودم نفهمیدم اخر چی شد

اخری نداشت..داست میگفت حقمو گرفتم یکم عذاب وجدان دارمو بعد گفتن که چرا طلاق نگرفتی و نرفتی..گفت نمیدونم.همین..تکلیفش باخودش روشن نبود

😩😩😩
اخری نداشت..داست میگفت حقمو گرفتم یکم عذاب وجدان دارمو بعد گفتن که چرا طلاق نگرفتی و نرفتی..گفت نمید ...

ای بابا، خدا هممونو ب راه راست هدایت کنه، خیلی بده 

نه..اشکال نداره..فکرکردم نمیدونی آقائه..برا همین گفتم..به من که ربطی نداره☺

اووووه ماااای گاد کی اقاهههههه؟؟؟؟ اونی ک خیانت کرده بود؟؟؟؟؟؟ 😯😯😯😯

اخه من ب تو گفتم عشقم😁😁

عشقم؟😕 آقائه ها

من فک کردم ک بهت گفتم عشقم تو فک کردی من اقام🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اووووه ماااای گاد کی اقاهههههه؟؟؟؟ اونی ک خیانت کرده بود؟؟؟؟؟؟ 😯😯😯😯 اخه من ب تو گفتم عشقم😁😁

نهههههه..وای بد متوجه شدی..توی تاپیکت اولین نفر که پست گذاشت اون اقا هستش. گفت این نترکه صلوات..بعد تو بهش گفتی عشقم...بعد من فکرکردم شاید تو ندونی که اقا هست..همینطوری بهت گفتم..😁😁😁چقدر داشت پیچیده میشد..اووف

😩😩😩
نهههههه..وای بد متوجه شدی..توی تاپیکت اولین نفر که پست گذاشت اون اقا هستش. گفت این نترکه صلوات..بعد ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ای وااااااای خدا مرگم بده مرده😨😨😨

واااای نمیدونستم خوب شد گفتی واای خدا اینجا ادم گیج میشه😠😲😱😵🤐