2777
2789
عنوان

سریال ترکی قشنگ

287 بازدید | 36 پست

یکی که خیلی خوب باشه بهم معرفی کنید جز اینا ولی توی مایه های همینا

تو درم را بزن

سمت چپ قلبم

فصل گیلاس

عشق اجاره ای

عشق حرف حالیش نمیشه

هرجایی

بازی بخت

زیباتر از تو

عشق سیاه سفید

دیگه یادم نمیاد ولی اینا رو دیدم

یه قشنگ معرفی کنید توی همین مایه ها

خلیفه شنیدم ولی میگن شخصیت مرده توی سریال آشغاله و اینا

لیلا هم میگن خوب نیست

حالا لازم نیست هم جدید باشه

میشه،بلاخره🌄🌱

خلیفه منظور سرهاتِ؟

قشنگه ببین

ولی فقط باید بی خیال منطق بشی از فیلم لذت ببری

یه روز یه نفر می میره میره اون دنیا، خدا ازش میپرسه اون شبی که همسایه ات گرسنه خوابید تو کجا بودی؟ طرف برمیگرده میگه خودت کجا بودی؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خلیفه منظور سرهاتِ؟قشنگه ببینولی فقط باید بی خیال منطق بشی از فیلم لذت ببری

اره

شنیدم خیانت رو ترویج میده و جالب نیست

حقیقتا خودمم خوشم نمیاد اینجور ژانری

میشه،بلاخره🌄🌱

۶ قسمتی توت سیاه

عشق بی حد و مرز. جدیداً زیر زمین آقای اشتباهی قطعا ببین شما . خود کرده را تدبیر نیست. تپش قلب. اگه دوست داشته باشی چی. قلب سیاه. جدید درحال پخش زیر زمین .

😎 نخندی دنیا یک کاری میکنه بقیه بهت بخندن

اره شنیدم خیانت رو ترویج میده و جالب نیست حقیقتا خودمم خوشم نمیاد اینجور ژانری

خیانت تو همه ی سریال های ترکی هست ولی تو این یکی بولد شده

منم که میبینم

بازیگراش و فضاش قشنگه

اشرف رویا رو هم دنبال می کنم اونم قشنگه

دلیبال سینماییه

زیبایی خطرناک سینماییه

سریال هم :

من هنوز امیدوارم

قسم

سعید و شورا

یه روز یه نفر می میره میره اون دنیا، خدا ازش میپرسه اون شبی که همسایه ات گرسنه خوابید تو کجا بودی؟ طرف برمیگرده میگه خودت کجا بودی؟!

خیانت تو همه ی سریال های ترکی هست ولی تو این یکی بولد شدهمنم که میبینم بازیگراش و فضاش قشنگهاشرف روی ...

اره بازیگرش توی عشق منطق انتقام بود دوست داشتم

اشرف رویا هم تا به جاهایی دنبال میکردم بعد دیگه مسخره شد تا قسمت 30 اینا پسره هنوز نفهمیده دختره رویاست

میشه،بلاخره🌄🌱
اره بازیگرش توی عشق منطق انتقام بود دوست داشتم اشرف رویا هم تا به جاهایی دنبال میکردم بعد دیگه مسخره ...

آره ایلهان و داملا خیلی خوب ان

سریال ترکی از یه جایی به بعد همین میشه

مثلا من الان دارم هر جایی میبینم تو قسمت ۳۷ هستم خسته شدم دیگه

اره بازیگرش توی عشق منطق انتقام بود دوست داشتم اشرف رویا هم تا به جاهایی دنبال میکردم بعد دیگه مسخره ...

عشق بی حد و مرز رو دیدی؟

من فصل یکش رو دیدم از فصل ۲ به بعد ندیدم

آره ایلهان و داملا خیلی خوب انسریال ترکی از یه جایی به بعد همین میشهمثلا من الان دارم هر جایی میبینم ...

وای سریالهای قدیم خیلی خوب بودن

عشق اجاره ای و عشق حرف حالیش نمیشه و بازی بخت خیلی خوب بودن

تو درم بزن هم با اینکه خیلی ماجرا داشت خیلی قشنگ بود من فصل اول رو کامل دیدم تا چهل فصل دوم هم تا سه جاهایی

میشه،بلاخره🌄🌱
عشق بی حد و مرز رو دیدی؟من فصل یکش رو دیدم از فصل ۲ به بعد ندیدم

اره تا 14,15 اونم دیدم بعدش همش اینجوری بود که اینا حمله میکردن اونا حمله میکردن رو مخ بود اصلا حس خوب نداشت

میشه،بلاخره🌄🌱
وای سریالهای قدیم خیلی خوب بودن عشق اجاره ای و عشق حرف حالیش نمیشه و بازی بخت خیلی خوب بودن تو درم ب ...

من زیاد ندیدم

ولی عشق اجاره ایی رو دیدم خیلی خوب بود

اشرف رویا می دونی چیش قشنگه

خیانت توش نیست یعنی تا الان نبوده

وگرنه ۹۰ درصد سریال هایی که من دیدم یه نفر سوم که حامله هم هست توش بود

اره تا 14,15 اونم دیدم بعدش همش اینجوری بود که اینا حمله میکردن اونا حمله میکردن رو مخ بود اصلا حس خ ...

خلیل ابراهیم خوب بود

الانم یه فیلم جدید به اسم زیرزمین بازی می کنه

من کلا تو یوتیوب می گردم همینطوری اتفاقی کانال هارو پیدا می کنم و میبینم

من زیاد ندیدمولی عشق اجاره ایی رو دیدم خیلی خوب بوداشرف رویا می دونی چیش قشنگه خیانت توش نیست یعنی ت ...

ولی عاشقانه اش خیلی کم بود و فکر کنم تا اینجایی که اومده اشرف هنوز نفهمیده رویاست 🤣

میشه،بلاخره🌄🌱

دوستان ی غم خیلی بزرگ تو دلمه ی دلشوره شدید دارم محتاج دعاهاتونم تروخدا جون عزیزتون برام دعا کنید دلم اروم بگیره

تروخدا دعا کنین مشکلم حل بشه😭هرکی این متنو میخونه ی دعای کوچیک برام کنه مشکلم حل بشه تروخدا😭💔