2777
2789
عنوان

طلاق

95 بازدید | 9 پست

دوستانی که حقوق بلدین خاهشا بهم کمک کنید راهنماییم کنید، اگر مرد درخاست طلاق بخاد بده و خانمش ناراضی باشه وهیچ دلیل قانع کننده ای هم نداشته باشه به دادگاه بگه، آیا راحت میتونه طلاقش بده وبره دنبال زندگیش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم یعنی کامل وبدون اقساط باید بده؟! شما حقوق خوندین گلم

خواهش درسته نه خاهش

درخواست درسته نه درخاست

بخواد درسته نه بخاد

تاپیک های مربوط به خودکشی رو گزارش میزنم چون این کاربرا یه مشت قاتل مجازی هستن ضمن اسکل کردن بقیه، خودکشی رو واسه اون افسرده های واقعی دم دستی میکنن، حال بهم زن و بی لول تر اون پهن مغزهایی که مثلا میان دلداریشون، به امید روزی که فهم اونقد بالا بره که تاپیک این روانی ها فقط گزارش باشه

سلام مرد میتونه دادخواست طلاق بده و بدون هیچ دلیلی زن رو طلاق بده.البته باید مهریه خانم رو بده اما نه یک جا.میگهندارم و دادخواست اعسار میده و مهریه قسطی میشه اقساطش هم در حدی هست که با حقوق آقا بخونه و آقا بتونه پرداخت کنه.در طلاق به درخواست زوج فقط یه چیزی اضافه تر از مهریه هم باید به زن بده که اسمش نحله است و مبلغش حدودا برای هرسال زندگی ۲ میلیون تومانه.طلاق هم از زمانی که اقا دادخواست بده تا روز محضر خیلی طول بکشه شش ماه با فرض اینکه خانم به رای اعتراض کنه و فرجام خواهی کنه.حضور زن هم نیاز نیست بدون حضور خانم هم رای صادر میشه و اقا با نامه دادگاه میره محضر.هیچ راهی برای اینکه نشه مرد زن رو طلاق بده وجود نداره.در طلاق به درخواست اقا یه پیش قسط هم برای مهریه تعیین میشه کهاونم جوری تعیین میشه که اقا بتونه پرداخت کنه.کلا عزیزم خیالتونو راحت کنم اقا هر کی و هرچی باشه و هر شغلی داشته باشه میتونهزن رو به راحتی طلاق بده.

می شود به جای به دنیا آوردن کودکی جدید کودک دیگری را به زندگی برگرداند.

من کارمند دادگستریم.اگر سوال حقوقی داری عزیزمبه دادگاه شهر خودتون مراجعه کن اونجا وکلا هستند و رایگان مشاوره میدن.اسمش معاضدت قضایی هست.اینجا که جای سوال حقوقی پرسیدن نیست ممکنه اشتباه راهنماییت کنن.البته من کارمندم و اینا رو درست بهت گفتم ولی در کل می بینم که اینجا خیلی سوال حقوقی می پرسن و هرکیم میاد یه جوابی از خودش میگه.هر چیزی رو باید از مرجع درستش پرسید

می شود به جای به دنیا آوردن کودکی جدید کودک دیگری را به زندگی برگرداند.
سلام مرد میتونه دادخواست طلاق بده و بدون هیچ دلیلی زن رو طلاق بده.البته باید مهریه خانم رو بده اما ن ...

عزیزم این که شد قانون جنگل، مگه زن کالاست که هرموقع مرد دلش بخاد راحت پسش بده، واقعا اینایی که گفتید شوخی نبود