2777
2789
من پسرمو ده روز به بعد میبرم ختنه،چون اون موقع هم خودم سر پا شدم هم بچه هنوز هیچی نمیفهمه،،نمیزارم ب ...

اره خیلی کارخوبی میکنی من مثل چی پشیمونم که چرا اونموقع ختنه نکردم واقعا پسرم اذیت شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توی اتاق عمل بردنش؟یهو بچه به هوش میاد دست به چیزی بزنه کسی پیششون هست؟از تخت نیفتن

نه میگن بچه های سه سال به بالا اتاق عمل میرن پسرمن دوسالونیمش بود بی حسش کردن با این حال بازم خیلی گریه کردصداش گرفته بود

مگه مسکن نمیدی . چند روز اذیت شد

چرا دکترشربت استامینوفن چرک خشک کن با شربت خواب آور تجویز کرده دردش هم روز اول وجیش اول زیاد بود ولی دوبارهم که بردیم پانسمانشو عوض کردن طفلک خیلی اذیت شده هنوزهم که ازخوب شدن خبری نیست

من تو بیست و سه روزگی بردمش 

عزیزم من 5روزه ختنه اش کردم امروز دکترگفت ازاین به بعدروزی دوبارپوستشو بکش ازسرش جدا بشه و پمادبزن روش امشب هرکاری کردیم نتونستیم پوستشو بکشیم پمادبزنیم انگارچسبیده چیکارکنم؟؟باز فردا بایدببرم خود دکترپماد بزنه

عزیزم من 5روزه ختنه اش کردم امروز دکترگفت ازاین به بعدروزی دوبارپوستشو بکش ازسرش جدا بشه و پمادبزن ر ...

ای خواهر حرف دل منو زدی میخواستم تو تاپیکت مطرح کنم اما روم نشد پسر منم شرایطش همینطوری بود که باید پوستو میکشیدیم دکترش گفته بود که کمی فرق داره 

من هربار دلم نمیومد سرسری میگرفتم و چسبندگی پیدا میکرد دو سه بارم بردم همون دکتر گف ختنه ش مشکلی نداره به مرور این مدلش درست میشه

هرطور دکتر گفته عمل کن خودتم نتونستی به باباش بگو که پماد بزنه

ای خواهر حرف دل منو زدی میخواستم تو تاپیکت مطرح کنم اما روم نشد پسر منم شرایطش همینطوری بود که باید ...

بدبختی اینه که باباش هم نتونست حالا میگم خدایا چجوری روزی دوبارببرم پیش دکتر.حموم فایده ای نداره ؟که نذاره بچسبه؟