2777
2789
عنوان

شیرخوارگی

56 بازدید | 7 پست

سلام.دخترم الان تو چهارماهه.از 15روزگی هم شیرخشک بش میدادم هم شیر خودمو.البته چون بستری شده بود بهش شیر خشک دادم.همیشه هم هردوتاشو راحت میخورد.جدیدا بخاطر رفلاکس معده شیرخشک bebelak ar براش گرفتم.مخصوص بچه هایی هست که بالا میارن.شیره بهش ساخته و دیگه بالا نمیاره.ولی از این شیر خشکه خیلی خوشش اومده.مثله اینکه خیلی خوشمزه ست پیشش.چون از وقتی یراش کرفتم.سینمو نمیگیره.خیلی بد میگیره.اصلا انگار بدش میاد بخوره.هرچی جلو خودمو گرفتم که بهش ندم فایده نداره.خیلیییی گریه میکنه.یه روز دو ساعت تمام فقط گریه میگرد بدون وقفه دیگه دلم سوخت.عصبی شدم دیگه که شیرمو نمیخوره.میترسم خشک بشه.اگه بدوشمش هم فایده نداره اخه چقد بدوشم بهش بدم.اخرش که باید سینمو بگیره.کسی تجربه داره.؟؟ راه حل؟؟

بخاطر رفلاکسش شیر خودتو نمیخوره

پادشاهی در خواب دید تمام دندانهایش افتادند!دنبال تعبیر کنندگان خواب فرستاد...اولی گفت: تعبیرش این است که مرگ تمام خویشاوندانت را به چشم خواهی دیدپادشاه ناراحت شد و دستور داد او را بکشند...دومی گفت: تعبیرش این است که عمر پادشاه از تمام خویشاوندانش طولانی تر خواهد بود...پادشاه خوشحال شد و به او جایزه داد!هر دو یک مطلب یکسان را بیان کردند اما با دو جمله بندی متفاوت...نوع بیان یک مطلب، میتواند نظر طرف مقابل را تغییر دهد... ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

امان از دست این نوزادای تنبل

چون از شیشه راحت شیر وارد دهنش میشه لازم نمیبینه سینه شما رو کلی بشینه بمکه تا یه کم شیر گیرش میاد

براش یه شیشه شیر بگیر که نوکش شبیه سینه مادر باشه

ولی بازم سخته که عادتشو ترکش کنی

بچه ای که شیرخشک خورد بدعادت میشه😑

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امان از دست این نوزادای تنبل چون از شیشه راحت شیر وارد دهنش میشه لازم نمیبینه سینه شما رو کلی بشینه ...

شیشه شیرش همینطوره.شبیه سینه مادره و ضدنفخ و قابل جوش .ولی دیگه اینطوری میکنه

نه..شیر خشکه بهش ساخته.از مزه ش خوشش میاد.شیر خودمو نمیخوره.فک نکنم بخاطر این باشه که شیرمو نمیخوره

من پسرم از ۳ ماهگی رفلاکس گرفت اصلا سینمو نمی گرفت شیشه شیرم از اولش نگرفت

مجبور بودم فقط تو خواب بهش شیر بدم

تو بیداری نمیخورد

پادشاهی در خواب دید تمام دندانهایش افتادند!دنبال تعبیر کنندگان خواب فرستاد...اولی گفت: تعبیرش این است که مرگ تمام خویشاوندانت را به چشم خواهی دیدپادشاه ناراحت شد و دستور داد او را بکشند...دومی گفت: تعبیرش این است که عمر پادشاه از تمام خویشاوندانش طولانی تر خواهد بود...پادشاه خوشحال شد و به او جایزه داد!هر دو یک مطلب یکسان را بیان کردند اما با دو جمله بندی متفاوت...نوع بیان یک مطلب، میتواند نظر طرف مقابل را تغییر دهد... ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌