2777
2789
پولیپ صفرا دقیقا نمیدونم چیه ولی سنگ داشتم خیلی درد وحشتناکی دلشت، بسیار عجیب و غریب بودو با یک عمل ...

بعدش اذیت شدید درد داشت اندازه سنگ چقدر بود حتما باید عمل بشه کسی که سنگ داره

کنار هم بودن نه به نزدیکی تن ها که به نزدیکی دل هاست . وقتی همو حس می کنیم یعنی کنار همیم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پولیپ صفرا دقیقا نمیدونم چیه ولی سنگ داشتم خیلی درد وحشتناکی دلشت، بسیار عجیب و غریب بودو با یک عمل ...

پولیپ صفرا هم مثل سنگه ابعاد داره ولی میگن ممکنه در بعضی بدخیم بشه برای همین نگرانم

شما کیسه صفراتون رو کلا خارج کردن؟

بعدش اذیت شدید درد داشت اندازه سنگ چقدر بود حتما باید عمل بشه کسی که سنگ داره

من 4تا سنگ 23 میلی داشتم، دکتر گفت خیلی بزرگ بودن در حدی که کیسه صفرات رو زخم کرده بودحتی یکی از سنگهارو گفت برمیدارم برای آموزش دانشگاه و آزمایشگاهی

نه بعدش دیگه درد نداشتم اصلا فقط شب اول کمی اذیت شدم انگار، هرلحظه میگفتم آرامبخش بزنین بهمولی بعدش اومدم خونه هیچ مشکلی نداشتم

من 4تا سنگ 23 میلی داشتم، دکتر گفت خیلی بزرگ بودن در حدی که کیسه صفرات رو زخم کرده بودحتی یکی از سنگ ...

بزرگ بوده ۲۳ میلی برای من ده میلی فعلا قرص داده دو سال بخورم گفته با قرص شکسته و حذف میشه

کنار هم بودن نه به نزدیکی تن ها که به نزدیکی دل هاست . وقتی همو حس می کنیم یعنی کنار همیم❤️

پولیپ صفرا هم مثل سنگه ابعاد داره ولی میگن ممکنه در بعضی بدخیم بشه برای همین نگرانمشما کیسه صفراتون ...

آره کلا خارج کردم

من اینم بگم که، مشابه دردی که منجر به عملم شده بود، یکبار 15 سال قبل هم شده بودم انگار

یهو نفسم بند اومده بود، درد شدید شکمی گرفتم نفس نمیتونستم بکشم از درد زیاد فقط میتونستم به پشت دراز شم و داد میزدم خیلی که منو بردن دکتر، پزشک گفت گاسترو آنزیت داری باید توی غذا خوردنت مراقب باشی

بعد از یک دوره استراحت و مصرف دارو دیگه اون درد فراموش شده بود تا بعد 15 سال که دردش واقعا عجیب شده بود منم یادم رفته بود که کیسه صفرام شاید باشه.... خیلی خودمو مشت میزدم از درد تمام تنم رو ترکونده بودم، تنها بودم

من یکساعت توی خونه جون به لب شده بودم، میگرفت ول میکرد هی میگرفت ول میکرد، هی فکر میکردم خوب میشم آنا بدتر میشدم تا اینکه بزور رانندگی کردم رفتم اورژانس، اونها اول گفتم شابد از قلب باشه

بعد از اکو و سونوگرافی فهمیدن قلب نیست، حجم و اندازه سنگ بسیار بزرگه

آرامبخش زدن من خوابم برد، فرداش هم عملم کردن ، پسفردا ترخیص کردن

لاپاروسکوپی کردم ، جای اسکار و بخیه زیاد ندارم

آره کلا خارج کردممن اینم بگم که، مشابه دردی که منجر به عملم شده بود، یکبار 15 سال قبل هم شده بودم ان ...

ابعاد سنگتون چقدر بود؟

به ما هم گفتن ممکنه سنگ باشه شایدم لجن صفرا شایدم پولیپ اصلا درست تشخیص نمیدن که

بزرگ بوده ۲۳ میلی برای من ده میلی فعلا قرص داده دو سال بخورم گفته با قرص شکسته و حذف میشه

اره بابا برای من خیلی بزرگ بود، در حدی که پزشک گفت یکی رو برای نمونه برداری گرفتم

الان 3تای دیگه اش رو دارم هنوز

بسته بندی کردن دادن بهم، منم دیگه ننداختمش دارم هنوز 😂

خب انشالله 10 میل رو با دارو کنترل کنی

ببین یکسری داروهای سنگ شکن هم هست که برای من مناسب نبودن شاید برای شما بکار بیاد