2777
2789
عنوان

بچم همش بیداره

148 بازدید | 22 پست

پنج ماهشه نمیخوابه اصلا پدرمو در آورده. تا میذارم توگهواره میدونه میخوام بخوابونم جیغ و داد میکنه میارمش بیرون مینشونم رو پاک ساکت میشه😬 خوابشم میادااا ولی مقاومت میکنه

خدایا شکرت بابت همه چی💕♥️💕♥️💕                                                                                                 

الان داداششم خوابید ولی این نشسته تو بغلم خمیازه میکشه چشاشو میماله😐 خدایا منو نارنگی کن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وای منم پسرم همینه اسمشو گذاشتم حضرت مقاومت الان یسالو یماهشه

خداشاهده شایییییید شایددددددد در طول ردز ۲۰ دقیقه گاهیم اصلا نمیخوابه

شبام بزور میخوابه ولی هنش درحال شیر خوردنه

گشنشه یا تشنه اش

نه همین الان شیر دادم پوشک عوض کردم کلا هر شب داستان دارم تا بخوابه یه دو ساعت باید بشینه تو بغلم بعد دیگه گیج خواب میشه میذارم تو گهواره

خونه رو ساکت کنچراغارو خاموش کنبذار بدونه چیزی برای سرگرمی و کنجکاوی نیست تا خوابش بگیره و بخوابه

نمیخوابه الان همه جا تاریکه نمیدونم شاید دلش درد میکنه😢

نه همین الان شیر دادم پوشک عوض کردم کلا هر شب داستان دارم تا بخوابه یه دو ساعت باید بشینه تو بغلم بع ...

اخه بچه پنج ماهه ک با شیر خالی سیر نمیشه که کم کم باید غذا خور بشه به لعاب برنج شروع کن

وای منم پسرم همینه اسمشو گذاشتم حضرت مقاومت الان یسالو یماهشهخداشاهده شایییییید شایددددددد در طول ر ...

نه پسر من شیرم نمیخوره به زور میدم خیلی کم میخوره 🥹🥲

از ۳ ۴ ماه اینطوری شده؟رفلاکس داره رفلاکس پنهان

اره

ولی شبا تقریبا خوب میخوابه بیدار نمیشه زیاد . رفلاکس پنهان که شب خوب نمیخوابه همش بیدار میشه. این واسه خوابیدن مقاومت میکنه ولی وقتی بخوابه دیگه زیاد بیدار نمیشه یه بار فقط واسه شیر

نه پسر من شیرم نمیخوره به زور میدم خیلی کم میخوره 🥹🥲

خوشبحالت واییی

خودتو اماده کن قراره سرویست کنه الان روزای خوبته

باور کن من انقدر دنبالش اینور اونور میرم فلج شدم اعصابم داغون