2777
2789
عنوان

وچه بده💔

1 بازدید | 14 پست

این تفکر تواکثر خوانواده ها ی ایرانی که پسر بهتراز دختره 😔

چون ما قراره ازدواج کنیم اونا قراره بمونن اخرم همین دخترا واسه پدر و مادر میمونن

الان پدر و مادرا نظرشون اینه دختر خفه شه! حاظرن دخترشون فدای پسرشون شه و ارثم که نمیبره کلفتی خونشونم بکنه ولی آخرشم موقع پیری پسره زن و بچه داره باید به زن و بچش برسه اماوظیفه دختره به پدر مادرش برسه

خودمن تو خانوادم میگن فرقی نمیذاریم ولی حاظرن منو جلو داداشم قربونی کنن خودشونم میگن الهی دور داداشت بگردی یا دردش به جونت یااگه چیزی بشه همه طرف اونن حتی اگه اون مقصر باشه

چنددقیقه پیش با داداشم دعوام شد همه اولن طرف اونو گرقتن بعدم بهش گفتم بمیری حتی مامانم گفت ایشالا تو بمیری تو قراره ازدواج کنی بری پسرمه که میمونه منم گفتم آره میرینه واستون

الان گناه ماچیه؟ مگه انتخاب خودمون باشه

نیاید جرو بحث حوصله دعوا ندارم فقط دلم پربود چند خط نوشتم

مگه هنوزم از این خانواده ها هستن ؟؟ شما خودت از خودت دفاع کن کسی پشتش رو نمیگیره شاید خیلی لیلی به لالای مادر و پدرت گذاشتی استارتر که اینطور زشت صحبت میکنن ...

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه هنوزم از این خانواده ها هستن ؟؟ شما خودت از خودت دفاع کن کسی پشتش رو نمیگیره شاید خیلی لیلی به ل ...

اکثر خانواده ها همینن دیگه نمیدونم چی بگم وچی کار کنم اونا فکرمیکنن قراره داداشم باهاشون بمونه بذار همین فکرو کنن هعی منم اگه بتونم راحت شم از دستشون رابطمو باهاشون خیلی کم میکنم

هعی تازه اینارو ولش به نظر اونا بزرگه باید بیشتر کارکنه چون زودتر قراره شوهر کنه بره

معمولا تو خانواده ها اونی که زبون درازتره و حقشو بلده بگیره زندگی بهتری داره

اگه حالشو داری جنگای داخلیو به جون بخری انجامش بده

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

معمولا تو خانواده ها اونی که زبون درازتره و حقشو بلده بگیره زندگی بهتری دارهاگه حالشو داری جنگای داخ ...

هعی سال دیگه کنکور دارم از یه طرف نمیخوام زیاد باعاشون درگیر شم ازیه طرفم سلامت روانی واسم نمونده

اکثر خانواده ها همینن دیگه نمیدونم چی بگم وچی کار کنم اونا فکرمیکنن قراره داداشم باهاشون بمونه بذار ...

نه اکثریت نیستن الان خانواده ها هم آگاه شدن مگر اونهایی که دختراشون زبون دفاع کردن از خودشونو ندارن ...

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

هعی سال دیگه کنکور دارم از یه طرف نمیخوام زیاد باعاشون درگیر شم ازیه طرفم سلامت روانی واسم نمونده

اگه یه ازادی نسبی داری درس بخون دانشگاه بزن شهر دیگه یکم نفس بکشی

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

نه اکثریت نیستن الان خانواده ها هم آگاه شدن مگر اونهایی که دختراشون زبون دفاع کردن از خودشونو ندارن ...

نمیدونم آخه من دورو بریامو دیدم همه اینجوری بودن شاید فقط ما تباهیم حداقل خوشحالم که فقط ماییم

نمیدونم آخه من دورو بریامو دیدم همه اینجوری بودن شاید فقط ما تباهیم حداقل خوشحالم که فقط ماییم

اونام اونجوری باشن هم بچه هایی دارن که از خود دفاع کردن بلدن نه فحش نه کتک کاری بلکه دفاع کردن عزیزم ...