ماریاککیا مدیر استارتر عضویت: 1401/04/27 تعداد پست: 961 عنوان از اونی که 45 بازدید | 14 پست خوشم اومد بود تو دانشگاه بهش تو اینستاگرام ریکوئست دادم ولی انگار ندید🫣 به نظرتون بردارم تا ندیده؟اینجوری خیلی سبک میشم؟ دیروز | 21:52 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahya_1 عضویت: 1404/10/25 تعداد پست: 765 چقدر تایم از درخواست دادنت میگذره؟ زین پس هر زخم یک نقش استوار بر ایمان من است
ماریاککیا مدیر استارتر عضویت: 1401/04/27 تعداد پست: 961 چقدر تایم از درخواست دادنت میگذره؟ یه چند ساعتی شد
mahya_1 عضویت: 1404/10/25 تعداد پست: 765 یه چند ساعتی شد بزار تا یه روز اگه جواب نداد اروم و بی صدا لغو کن و کلا به روش نیار هرگز خودت و بزن به اون راه زین پس هر زخم یک نقش استوار بر ایمان من است
ماریاککیا مدیر استارتر عضویت: 1401/04/27 تعداد پست: 961 بزار تا یه روز اگه جواب نداد اروم و بی صدا لغو کن و کلا به روش نیار هرگز خودت و بزن به اون راه 😣😣
mahya_1 عضویت: 1404/10/25 تعداد پست: 765 😣😣 جدی میگم صبر کن خودت و از بلا تکلیفی درآر اگه زود پاک کنی میگی زود پاک کردم وگرنه شاید می دید قبول میکرداگه یه روز بگذره و قبول نکنه مطمین میشی که نخواسته دیگهاینجور بهتره زین پس هر زخم یک نقش استوار بر ایمان من است
ماریاککیا مدیر استارتر عضویت: 1401/04/27 تعداد پست: 961 جدی میگم صبر کن خودت و از بلا تکلیفی درآر اگه زود پاک کنی میگی زود پاک کردم وگرنه شاید می دید قبول م ... اره دقیقا 😣
mahya_1 عضویت: 1404/10/25 تعداد پست: 765 اره دقیقا 😣 نگران نباش اگه نشه حتما حکمتی توشه هیج کاره خدا بی حکمت نیس زین پس هر زخم یک نقش استوار بر ایمان من است
ماریاککیا مدیر استارتر عضویت: 1401/04/27 تعداد پست: 961 نگران نباش اگه نشه حتما حکمتی توشه هیج کاره خدا بی حکمت نیس ارهبایه پیج فیک تو اینستا دارمش اما دوست دارم با پیج اصلی خودم بهش درخواست بدم خیلی دوست دارم ببینم عکس العملش چیه یعنی تا من. درخواست دادم سرعت نت اومد پایین یه قندون شکن باز نمیشه باورت میشه
mahya_1 عضویت: 1404/10/25 تعداد پست: 765 ارهبایه پیج فیک تو اینستا دارمش اما دوست دارم با پیج اصلی خودم بهش درخواست بدم خیلی دوست دارم ببینم ... ای خدا خنده ام گرفت عجب شانسی عب نداره شاید بنده خدا نتونسته وارد شه زین پس هر زخم یک نقش استوار بر ایمان من است
ماریاککیا مدیر استارتر عضویت: 1401/04/27 تعداد پست: 961 ای خدا خنده ام گرفت عجب شانسی عب نداره شاید بنده خدا نتونسته وارد شه 😁😁من از یکی خوشم بیاد اول میرم ببینم چجور پسریه فالور هاشو نگاه میکنم تک تک کامنت هاشو میخونمبعد دیدم اوکی بود با پیج خودم فالوش میکنم،😁🫣
mahya_1 عضویت: 1404/10/25 تعداد پست: 765 😁😁من از یکی خوشم بیاد اول میرم ببینم چجور پسریه فالور هاشو نگاه میکنم تک تک کامنت هاشو میخونمبعد د ... هعیییی خدا اجی بعد اگه اکانت فیک و فالو کنن باهات گرم بگیرن چی منصرف نمیشی؟🥲 زین پس هر زخم یک نقش استوار بر ایمان من است
ماریاککیا مدیر استارتر عضویت: 1401/04/27 تعداد پست: 961 هعیییی خدا اجی بعد اگه اکانت فیک و فالو کنن باهات گرم بگیرن چی منصرف نمیشی؟🥲 دقیقا همین عکس العمل و میخوام ببینم که چطوره من خیلی راحت ادم هارو حذف میکنم ترجیح میدم همون اول متوجه بشم تا بعدا متوجه بشم که به طرف دلبستم
mahya_1 عضویت: 1404/10/25 تعداد پست: 765 دقیقا همین عکس العمل و میخوام ببینم که چطوره من خیلی راحت ادم هارو حذف میکنم ترجیح میدم همون اول متو ... افرین تو خواهر گمشده ی منی😁منم عملیات راه ميندازم برا امتحان ادم ها باید بیای و ببینی زین پس هر زخم یک نقش استوار بر ایمان من است
ماریاککیا مدیر استارتر عضویت: 1401/04/27 تعداد پست: 961 افرین تو خواهر گمشده ی منی😁منم عملیات راه ميندازم برا امتحان ادم ها باید بیای و ببینی 😁😂😂