2777
2789

آره میرن بچه ها

کد خدایی که گمان کرده خدای ده ماست،کدخدا نیست خدا نیست بلای ده ماست. حرفی برای گفتن ندارم، من هم اضافه میکنم نانی برای خوردن،روحی برای زندگی،وطنی برای ماندن، اشکی برای ریختن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا باید تعطیل بشه؟اوناییکه نمیفرستن همونایی ان کت همه روز عکس هواپیما میزاشتن میگفتن مسئولین درحال ...

والا من از این کارایی که میگی نه خبر دارم نه انجام دادم

اهل جو دادنم نیستم جوم نمیدم

خبریه پخش شده بنا بر اتفاقات که گل هامون پر پر شدن ما هم به تلاطم افتادیم عزیز وگرنه جو چییی آخه ما خودمون ناراحت و گریانیم

بی احترامی ممنوع.

از جمعه همین تاپیکا دقیقا همین موقع ها زده میشهعزیزم ما تهرانیم بچه هامون میرن مدرسهیک نفرم غایب ندا ...

به هر حال خواستم ببینم میرید یا نه و...چون خودمونم نگرانیم پخش شده خبر

بی احترامی ممنوع.

نشنیدید!؟نمیشه اینجا گفت خطر ب م ب

واااااای باز شماها یک چی شنیدید

سریع ترسیدید

بابا اگه کسی عمرش تموم بشه

چه تو خونه چه مدرسه تمومه

بعد از این ترس تا کی قراره نفرستی

🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷 اینکه میری تاپیکای قبلمو میگردی و میای چرت و پرت میگی نشونه زرنگی یا خفن بودنت نیست نشونه بی فرهنگی و بیشعوریته....😊

چرا باید تعطیل بشه؟اوناییکه نمیفرستن همونایی ان کت همه روز عکس هواپیما میزاشتن میگفتن مسئولین درحال ...

icon icon

سالهاست میگن رهبر فوت کرده البته دور از جون رهبر

بعد هر سخنرانی اقا ضایع میشن

نمیدونم کی از توهم میخوان بیرون بیانicon

عزیزم ریپلای نکن من با استارتر صحبت می کنم🎀تو زندگیم اشتباه زیاد داشتمولی هیچوقت انقدر احمق نبودم که منتظر باشم آمریکا بیاد کشورم رو نجات بده🤦♀️ .. من یه دختر مانتویی و کم حجابمولی عاشق وطن عزیزم و رهبر مقتدرم هستم🇮🇷 ..#لبیک یا خامنه ای .. روح شهدای امنیت شاد انشاا.. شفیع ما باشند♥️

مگه شما بعد اینهمه سال نخواسته شدن خسته شدید و از رو رفتید؟

از خون جوانان وطن لاله ،وطن لاله دمیده🌷خدایا اگه هستی یه نشونه بفرست منتظریم