2777
2789
عنوان

رفلاکس نوراد

41 بازدید | 3 پست

سلام خانم هایی که نوزاد داشتین یا دارین نوزادم یک ماهشه و خودش رو خیلی جمع میکنه زور میزنه و قرمز میشه مدفوعش هم شل هست گاهی مقداری از شیر رو بالا میاره هم شیر خودم رو میدم هم شیر خشک ب ب لاک 1 رو گاهی بینیش میگیره یه بار سینش خس خس میکرد الان دیگه نمیکنه خیلی خودش رو قرمز میکنه و زور میزنن که فکر میکنم معدش گاز داره بهش قطره کولیکز هم میدم خیلی میترسم لطفا کمکم کنید دکتر هم بردمش هکون قطره رو داد دیگه چیزی نگفت

فکر نکنم اینا رفلاکس باشه ... پاشو دوچرخه ورزش بده بعد فشار بده تو شکمش که بهش فشار بیاد کم نده داخل که هیچ تاثیزی نداره ... خیلی وقتا همون فشار دادنه باعث میشه بچه همون آن کارشو بکنه و راحت شه

عزیزم حالتهاش طبیعیه

بزرگتر که بشه بهتر میشه خیلی کوچیکه و روده هاش داره خودش رو تطبیق میده اگه گریه نمیکنه طوری نیست که زور بزنه و قرمز بشه وقتی دو ماهش شد همه چی کمی بهتر میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگران نباش

طبیعیه

منم اولاش هی میبردم دکتر استرس داشتم

هربارم دکتر میگفت چیزیش نیست طبیعیه

الانم شما تجربه اولته یکم استرس داری

سخت نگیر همه بچه ها همینن

مخصوصا دختر من دقیقا همین شکلی بود که شما میگی به مرور بهتر شد چقدر حرص خوردم🤦♀️